Emrihak nedeni: Lösemi, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Kastamonu, Mesleği: Öğrenci, Mesleği: Sporcu, Mezarının yeri: Kastamonu, Ölüm yaşı: 17, Ölüm yeri: Kastamonu, Ölüm yılı: 2015

İrem Güngör

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

irem güngör

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Kastamonu

Doğum tarihi: 1998

Mesleği: Öğrenci, Sporcu

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: Kastamonu

Ölüm tarihi: 25.10.2015

Ölüm nedeni: Lösemi

Olay: Kastamonu Basketbol Amatör Ligi’nde mücadele eden Kastamonu Polisgücüspor oyuncusu 17 yaşındaki İrem Güngör, 2013’te antrenman sırasında sırtında hissettiği şiddetli ağrı nedeniyle Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine başvurdu. Buradan Ankara’ya sevk edilen İrem Güngör’e, Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesinde lösemi tanısı konuldu.

TÜM MÜDAHALELERE RAĞMEN KURTARILAMADI

Yakalandığı amansız hastalık nedeniyle hem okulunu hem de çok sevdiği basketbolu bırakmak zorunda kalan İrem Güngör, yaklaşık iki yıldır lösemi tedavisi görüyordu. Her geçen gün daha iyiye giden sağlığına rağmen İrem Güngör, Kastamonu’daki evinde aniden fenalaştı. Kastamonu Dr. Münif İslamoğlu Devlet Hastanesine kaldırılan İrem Güngör, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

Yakalandığı lösemi hastalığıyla ilgili yaşadıklarını açtığı bloğunda paylaşan İrem Güngör, hastalığı ile mücadele ederken yaşadıklarını ve duygularını kaleme aldı. Tedavi sürecini anlatan ve yaşadığı acıları paylaşan İrem Güngör, ayrıca bloğunda kan ve trombosit bağışında bulunulmasını istedi. Güngör, bloğunda şunları yazdı:

“HALİNİZE ŞÜKREDİN”

“Siz hayatınızdaki ufak tefek şeyleri kendinize dert etmeyin ve karşılaştığınız zorluklarla mücadele etmekten kaçmayın. Hayat bazı şeyleri dert etmek için gerçekten çok kısa. Hazır hayatınızın değerini anlamanızı sağlayacak kötü bir şey yaşamamışken hayatınızın tadını çıkarın ve kendi halinize şükredin. Bu arada kan ve trombosit bağışları bizim için eşi bulunmaz hazine gibidir. Bağışladığınız kan ile hem kendiniz daha sağlıklı oluyorsunuz hem de belki de farkında olmadan birilerinin hayatını kurtarıyorsunuz. Her sağlıklı bireyi bu konuda duyarlı olmaya davet ediyorum.”

“BÖYLE BİTMEMELİYDİ”

İrem Güngör, sosyal paylaşım sitesi Twitter hesabından da, “#yolunsonu, çok erken oldu böyle bitmemeliydi” şeklinde paylaşımda bulunmuştu.

Merhumenin bulunabileceği mezarın yeri;

Kastamonu / Darende Cami Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...