Emrihak nedeni: cinayet, Emrihak nedeni: kaza, Erkek, İlginç Ölümler, Medeni hali: bekar, Memleketi: İstanbul, Mesleği: Barmen, Ölüm yaşı: 24, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm yılı: 2015

Yasemin İsenç

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Yasemin İsenç

Nimet Özyil (Solda) ve Yasemin İsenç (Sağda)

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: İstanbul

Doğum tarihi: 1991

Mesleği: Barmen

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: İstanbul / Küçükçekmece / Tevfikbey Mahallesi / Karaoğlanoğlu Caddesi

Ölüm tarihi: 05.11.2015

Ölüm nedeni: Şüpheli ölüm / Kaza / Cinayet

Olay: Şirinevler’de bir kafede çalışan Yasemin İsenç (24), iş çıkışı kız arkadaşı Nimet Özyil (21) le birlikte nişanlısı ve patronu İnan Yılmaz’ın evine gitti. Yasemin İsenç, bir süre sonra nişanlısının çekmeceye bıraktığı tabancasını kurcalamaya başladı.

Yanına gelen Nimet Özyil ise tabancayla poz vermek istediğini söyledi. Arkadaşını kıramayan genç kız, silahı Nimet Özyil’e verdi. Cep telefonunun eline alan Yasemin İsenç, “çekiyorum” dediği an silah patladı. Gözünden vurulan Yasemin İsenç çağrılan ambulansla Bakırköy Dr. Sadi konuk Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Doktorlar, genç kızın beyin ölümünün gerçekleştiğini bildirdi. Polis tetiği çeken Nimet Özyil ve ile İnan Yılmaz’ı gözaltına aldı. Silahın kazayla patladığını öne süren Özyil, çıkarıldığı mahkemece tutuklanırken, Yılmaz ise serbest kaldı. Yasemin İsenç’in ailesinin, kızlarının kaza kurşunu ile vurulduğuna inanmadığı ve hukuki yollardan haklarını aramak için dava açacakları öğrenildi.

Merhumenin bulunabileceği mezarın yeri;

Öğrenildiğinde paylaşılacaktır. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...