Emrihak nedeni: Trafik kazası, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Adana, Mesleği: İşsiz, Mezarının yeri: Adana, Ölüm yaşı: 25, Ölüm yeri: Adana, Ölüm yılı: 2015

Elif Yalçın

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Elif Yalçın

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Adana

Doğum tarihi: 1990

Mesleği: Üniversite mezunu

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: Adana / Karataş

Ölüm tarihi: 13.12.2015

Ölüm nedeni: Trafik kazası

Olay: Sabah saatlerinde Ersin Sahabi, arkadaşları Elif Yalçın (25), Bilge Belenli, Bahadır Özsüt, Emre Sabahi ile eğlendikten sonra 01 TY 959 otomobille Karataş’ta gezmeye çıktı. Sahabi, otomobili deniz kenarında bulunan parka sürdü. Parkın içine girerek hızla giden Sabahi, virajı fark etmeyerek denize uçtu.

Otomobil denizin sığ yerine ters halde düştü. Bu sırada dört kişi emniyet kemerleri takılı olmadığı için ters düşen otomobilden dışarı çıkıp canlarını zor kurtardı. Bu arada arkadaşları Elif Yalçın’ın yanlarında olmadığını fark edince denize girip onu kurtarmaya çalıştılar.

Yalçın’ı kurtarmaya çalışan arkadaşları emniyet kemeri sıkıştığı için onu ters dönen su içindeki otomobilden çıkartamadı. Bir süre sonra gelen itfaiye ekipleri emniyet kemerini kesip Yalçın’ı denizden çıkardı. Ambulans ile Adana Devlet Hastanesine kaldırılan genç kız kurtarılamadı.

Merhumenin bulunabileceği mezarın yeri;

Adana / Karataş

GPS:

Haberdar et...