Emrihak nedeni: Trafik kazası, İlginç Ölümler, Kadın, Medeni hali: evli, Memleketi: Zonguldak, Mesleği: fizyoterapist, Mezarının yeri: Zonguldak, Ölüm yaşı: 40, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm yılı: 2016

Hülya Erşah Gencer

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Fatih Sultan Mehmet Koprusu girisinde dun meydana gelen kaza, Haydarpasa Numune Egitim ve Arastirma Hastanesi'ndeki saglik calisanlarini yasa bogdu. Kaza sirasinda yoldan firlayan tas, seyir halinde olan otomobilin on koltugunda oturan 7 aylik hamile Fizyoterapist Hulya Ersah Gencer'a (40) carpti. Agir yaralanan kadin kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Kadinin karnindaki bebek de kurtarilamadi.
Fatih Sultan Mehmet Koprusu girisinde dun meydana gelen kaza, Haydarpasa Numune Egitim ve Arastirma Hastanesi’ndeki saglik calisanlarini yasa bogdu. Kaza sirasinda yoldan firlayan tas, seyir halinde olan otomobilin on koltugunda oturan 7 aylik hamile Fizyoterapist Hulya Ersah Gencer’a (40) carpti. Agir yaralanan kadin kaldirildigi hastanede hayatini kaybetti. Kadinin karnindaki bebek de kurtarilamadi.

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Zonguldak

Doğum tarihi: 1976

Mesleği: Fizyoterapist

Medeni hali: Evli

Ölüm yeri: İstanbul

Ölüm tarihi: 10.01.2016

Ölüm nedeni: Trafik kazası

Olay: Otoyolun Ankara istikametinde gitmekte olan bir otomobil kontrolden çıkarak önünde giden 2 araca çarptı. Emniyet şeridine savrularak çelik bariyerlere ve yol kenarındaki tretuvar taşlarına çarpan araç ters döndü. Kazada 3 kişi yaralandı.

YOL KENARINDAKİ TAŞ, KARŞI ŞERİTTEKİ ARABANIN ÜSTÜNE DÜŞTÜ

Bu sırada, beton bariyerin yerden fırlayan yaklaşık 15 kiloluk parçası, karşı yönde, sol şeritte seyreden bir aracın sağ ön kısmına düştü. Camı kıran taş, arabanın yolcu koltuğunda oturan fizyoterapist Hülya Erşah Gencer’in kafasından yaralanmasına sebep oldu.

KADIN, KARNINDAKİ BEBEĞİ İLE ÖLDÜ

Aracı kullanan Mehmet Ümit Gencer, eşinin yaralandığını görünce, otomobili durdurmadan Kavacık’ta bulunan özel bir hastaneye gitti. Başından ağır yaralanan ve 7 aylık hamile olan Hülya Erşah Gencer yoğun bakıma alındı. 40 yaşındaki kadın ve karnındaki bebeği, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Ruhuna el Fatiha

Merhumun bulunabileceği mezarın yeri;

Zonguldak

GPS:

Haberdar et...