Emrihak nedeni: Aort yırtılması, Erkek, Memleketi: Adana, Mesleği: Sporcu, Mezarının yeri: Adana, Ölüm yaşı: 43, Ölüm yeri: Adana, Ölüm yılı: 2016

Mehmet Can Öztürk

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

mehmet-can-ozturk

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Adana

Doğum tarihi: 19.02.1973

Mesleği: Sporcu

Medeni hali: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm yeri: Adana

Ölüm tarihi: 17.10.2016

Ölüm nedeni: Aort yırtılması

Olay: 9 Ekim Pazar günü Anadolujet BOTAŞ Cup’ta oynanan MBK Doğuş Hastanesi maçının dördüncü periyotu başlamadan önce kendisini iyi hissetmeyen; ancak bir yandan da takımını yalnız bırakmak istemeyen Öztürk, son çeyrek başlamadan önce salondan ayrılarak hastaneye kaldırıldı. 43 yaşındaki basketbol adamının anjiyo sırasında aort damarında büyük bir yırtık olduğu tespit edildi ve Öztürk, daha geniş kapsamlı bir operasyona tabii tutuldu. Saat 02.00’de başlayan ameliyat, doktorların yoğun çabası, Öztürk’ün de hayata tutunmaya çalışmasıyla 8.5 saatte tamamlanmıştı.

Zorlu geçen operasyonun ardından yoğun bakıma kaldırılan Mehmet Can Öztürk’ün, 7 günlük yaşam mücadelesinde, 15 Ekim Cumartesi günü durumu ağırlaştı ve bugün de yaşamını yitirmiştir. Ruhuna el Fatiha

Mehmet Can Öztürk kimdir: 19 Şubat 1973 doğumlu Öztürk, geride kalan yıllarda Beşiktaş, Edirnespor, Orduspor takımlarında çalıştı. Öztürk, son olarak Bilyoner.com Kadınlar Basketbol Ligi takımlarından Samsun Canik Belediyesi’nde görev yapmıştı.

Mehmet Can Öztürk (43) Cenaze töreni: Mehmet Can Öztürk’ün (43) cenazesi 18 Ekim Salı günü Adana Ceyhan Merkez Camii’nde kılınacak öğle namazına müteakip, Ceyhan Asri Mezarlık’ta toprağa verilecektir.

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Adana ili / Ceyhan ilçesi / Ceyhan asri mezarlığı

GPS:

Haberdar et...