Emrihak nedeni: Donma, Emrihak nedeni: Trafik kazası, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Diyarbakır, Mesleği: Futbolcu, Mezarının yeri: Diyarbakır, Ölüm yaşı: 36, Ölüm yeri: Elazığ, Ölüm yılı: 2016

Şehmus Özer

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Diyarbakır ili / Ergani ilçesi

Doğum tarihi: 10.05.1980

Mesleği: Futbolcu

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: Elazığ

Ölüm tarihi: 21.12.2016

Ölüm nedeni: Trafik kazası, Donma

Olay: 21 Aralık 2016 Çarşamba günü, iki gündür kendisinden haber alınamayan Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup takımlarından Amed Sportif Faaliyetler’in tecrübeli futbolcusu ve kaptanı Şehmus Özer’in (36), katıldığı bir düğünün ardından Malatya’dan Mardin’e dönerken Elazığ civarında otomobiliyle uçuruma yuvarlanarak hayatını kaybettiği, yol güzergahında kendisini aramaya çıkan güvenlik güçleri tarafından tespit edilmiştir. Ruhuna el Fatiha

Elazığ’da ölü bulunan Amedsporlu Şehmus Özer’in, yapılan otopside yaralandıktan sonra donarak hayatını kaybettiği tespit edildi.

Şehmus Özer kimdir: Diyarbakır Erganili 9 çocuklu bir ailenin 4. ve ilk erkek çocuğudur. Kardeşleri Zülküf Özer, Nezir Özer ve Sadettin Özer’de kendisi gibi futbolcudur.

Erganispor altyapısında futbola başlayan Şehmus, 1998 yılında profesyonelliğe geçiş mukavelesi imzalayarak as takıma alındı. Genç yaına rağmen as takımda kendine kısa süre içerisinde yer edindi. Erganispor için ilk resmî karşılaşmasına 29 Ağustos 1998 tarihinde Yüksekova Belediyespor’a karşı oynanan 3. Lig karşılaşmasında çıktı. Buradan Yeni Malatyaspor’a ardındanda Malatyaspor’a transfer oldu. Malatyaspor’la ilk sezonunda Türkiye 1. Ligi Play-off Şampiyonluğunu kazanıp Süper Lig’e yükselmeyi başardı. Süper Lig’de dört karşılaşmada görev aldıktan sonra sezon sonuna kadar 1. Lig ekiplerinden Kayserispor’a kiralandı. Sezon sonu Gümüşhanespor’a transfer oldu ve bir sezon sonra Mardinspor’a geçti. Burada dört sezon düzenli olarak ilk onbirde görev aldı ve 119 lig karşılaşmasında 43 gol kaydetti.

2007-08 sezonunda İzmir ekiplerinden Karşıyaka’da, 2008-2010 yılları arasında da Altay için oynadı.

2010-11 sezonunda 1. Lig takımı Mersin İdman Yurdu’na transfer oldu. Mersin İdman Yurdu’yla sezon sonu 1. Lig şampiyonluğu yaşayıp tekrar Süper Lig’e yükselmeyi başardı. Ancak, Süper Lig kadrosunda düşünülmediği için sezon sonunda serbest bırakıldı.

Bunun üzerine 2011-12 sezonunun yaz transfer döneminde 1. Lig ekiplerinden Akhisar Belediyespor’a transfer oldu. Akhisar Belediyespor’la Bank Asya 1. Lig’de şampiyonluk yaşayan Şehmus, 2012-2013 sezonu yaz transferinde PTT 1. Lig’e yükselen yeni takımlardan biri olan Şanlıurfaspor’a transfer oldu. 2013-2014 sezonunda eski takımı olan Altay’a dönüş yapan futbolcu, son olarak memleketi olan Diyarbakır takımlarından Amed spor kulübünde oynamaktadır.

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Diyarbakır ili / Ergani ilçesi / Gülbaran mezarlığı

GPS:

 

Haberdar et...