Emrihak nedeni: cinayet, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Ordu, Mesleği: Ev hanımı, Mezarının yeri: Düzce, Ölüm yaşı: 20, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm yılı: 2016

Kübra Hıracı

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Ordu

Doğum tarihi: 1996

Mesleği: Ev Hanımı

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: İstanbul ili / Büyükçekmece ilçesi / Beylikdüzü Devlet Hastanesi

Ölüm tarihi: 23.12.2016

Ölüm nedeni: Cinayet

Olay Haber: 23 Aralık 2016 Cumartesi günü İstanbul Büyükçekmece’de bir hastaneye önceki gece bir araç yaklaştı. Araçtan inen 2 kişi, baygın haldeki genç bir kızı hastanenin önüne bırakarak uzaklaştı. Görevliler tarafından hemen hastaneye alınan genç kız, tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

KANINDA Alkol BULUNDU

Doktorlar tarafından yapılan incelemede, genç kızın vajinasında yırtık olduğu ve kanında aşırı alkol bulunduğu belirlendi. Olay yerine çağrılan polis, genç kızın 20 yaşındaki K.H. olduğunu tespit etti. Doktorlar, polise genç kızın bir ilişki yaşamış olduğunu bu ilişkide de tecavüz ihtimalinin bulunduğunu söyledi.

Vücudunda herhangi bir darp izi bulunmayan genç kızın cesedi, kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için Adlı Tıp Kurumu’na gönderildi.

ŞÜPHELİLERİN KİMLİKLERİ TESPİT EDİLDİ

Genç kızın ölmesinin ardından Cinayet Büro Amirliği ekipleri de devreye girdi. Yapılan çalışmalarda, genç kızın Düzce’de yaşadığı ve İstanbul’a erkek arkadaşı olduğu ileri sürülen kişinin yanına geldiği öğrenildi. Ruhuna el Fatiha

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Düzce ili / Çamköy Mahallesi / Çamköyü Mahalle Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...