Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Balıkesir, Mesleği: İşsiz, Mezarının yeri: Balıkesir, Ölüm yaşı: 19, Ölüm yeri: Balıkesir, Ölüm yılı: 2017

Sezgin Avcı

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Balıkesir ili / Edremit ilçesi

Doğum tarihi: 1998

Mesleği: İşsiz

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm yeri: Burdur

Ölüm tarihi: 18.01.2017

Ölüm nedeni: İntihar

Olay: Çalıştığı oto yıkama servisindeki işinden yaklaşık bir ay önce ayrılan Sezgin Avcı, bir süre önce Rıdvan Kalbimferah’i, kız kardeşi 16 yaşındaki E.A. ile görüşmemesi için birkaç kez uyardı. Kalbimferah, iddiaya göre uyarıları dikkate almadı. Geçen 16 Ocak’ta, arkadaşlarından Rıdvan Kalbimferah’ın kız kardeşi ile görüşmeyi sürdürdüğünü öğrenen Sezgin Avcı, onun İbrahimce Mahallesi’ndeki bir kahvehanede olduğunu görünce yeniden yanına giderek uyarmak istedi. Avcı ile Rıdvan Kalbimferah arasında tartışma çıktı.

Tartışmanın uzaması üzerine Rıdvan Kalbimferah, koşarak uzaklaştı. Sezgin Avcı, bunun üzerine bu sırada gelen diğer kardeşi H.A.’yı da alarak otomobiline binip, eve gitmek üzere yola çıktı. Hayat Caddesi’ne geldiklerinde Sezgin Avcı’nın yönetimindeki otomobile, Rıdvan Kalbimferah tarafından arkadan pompalı tüfekle peşpeşe birkaç el ateş edildi. Sezgin Avcı başından, yanındaki kardeşi H.A. ise sırtından yaralandı. Rıdvan Kalbimferah ise kaçtı.

Özel Körfez Hastanesi’ne kaldırılan iki kardeşten, durumu ağır olan Sezgin Avcı, doktorların müdahalesine rağmen 18 Ocak 2017 Çarşamba günü öğle saatlerinde hayatını kaybetti.

Ruhuna el Fatiha

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...