Emrihak nedeni: Yaşlılığa bağlı nedenler, Erkek, Medeni hali: evli, Memleketi: Konya, Mesleği: Siyasetçi, Mezarının yeri: İstanbul, Ölüm yaşı: 70, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm yılı: 2017

Lütfi Kibiroğlu

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Konya ili / Akşehir ilçesi

Doğum tarihi: 1947

Mesleği: Siyasetçi

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: 2

Ölüm yeri: İstanbul

Ölüm tarihi: 17.10.2017

Ölüm nedeni: Yaşlılığa bağlı nedenler

Olay: 17 Ekim 2017 Salı günü Milli Görüş’ün önemli isimlerinden Eminönü eski Belediye Başkanı Lütfi Kibiroğlu  (70) tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Lütfi Kibiroğlu kimdir: Lütfi Kibiroğlu, 1947 tarihimde Konya, Akşehir’de doğdu.i. ilk, orta ve lise eğitimini Akşehir’de tamamladı. 1968 yılında yükseköğrenimini yapmak üzere Fatih’e yerleşti ‘ndan mezun oldu. Kibiroğlu, İşletme ve Pazarlama üzerine ihtisas yapmak üzere Almanya’ya gitti. Galatasaray İktisadi ve İşletmecilik Yüksek Okulu mezunu olan Kibiroğlu, Türkiye’ye döndükten sonra Mali Müşavir olarak çalışmaya başladı.

Lütfi Kibiroğlu siyasete, Milli Selamet Partisi (MSP) Şehremini mahalle teşkilatında başladı ve Milli Görüş partilerinde Eminönü İlçe Başkanlığı, İl Yönetim Kurulu Üyeliği, Genel İdare Kurulu (GİK) Üyeliği ve Genel Başkan Danışmanlığı görevlerinde bulundu. 1994 yılında İstanbul İl Genel Meclisi Üyesi seçilen Lütfi Kibiroğlu, 1999 yerel seçimlerinde Eminönü Belediye Başkanı oldu.

1999-2004 yılları arasında Eminönü Belediye Başkanlığı yapan Kibiroğlu, 2005 yılında Cansuyu Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği’nin kurucu üyesi oldu ve İstanbul temsilciliği görevini üstlendi. Lütfi Kibiroğlu, evli ve iki çocuk babasıydı.

Cenaze töreni: Lütfi Kibiroğlu’nun (70) cenazesi 18 Ekim 2017 Çarşamba günü Fatih Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından defnedilecektir.

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...