Emrihak nedeni: Yaşlılığa bağlı nedenler, Erkek, Medeni hali: evli, Memleketi: Kayseri, Mesleği: İş adamı, Mezarının yeri: Kayseri, Ölüm yeri: Ankara, Ölüm yılı: 2018

Mehmet Beğendik

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Kayseri

Doğum tarihi: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Mesleği: İş Adamı (Beğendik Marketler Zinciri)

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm yeri: Ankara

Ölüm tarihi: 10.01.2018

Ölüm sebebi: Yaşlılığa bağlı sebepler

Olay Haber: 10 Ocak 2018 Çarşamba günü Beğendik Marketler Zinciri’nin sahibi Mehmet Beğendik hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Kayserili iş adamı Mehmet Beğendik, perakende toptan mazağalar zinciri Beğendik Mağazalarının kurucusu ve sahibidir. İş dünyasında birçok başarıya imza atmış ve önemli bir yer edinmiştir.

1993 yılında Ankara kocatepe Camii altında açtığı Beğendik mağazası, o dönemde Türkiye’de en büyüktü ve bir ilkti. Şirketin bugün Ankara, Kayseri, Kırşehir, Nevşehir, Konya ve Bursa illeri olmak üzere toplam 6 ilde 46 Beğendik mağazası bulunuyor. 1993’te Kocatepe’deki ilk mağaza açıldığında Ankaralılar büyük ilgi göstermişti. Hatta ilgi öylesine yoğundu ki, ilk günlerde kalabalık nedeniyle vatandaşlar içeriye kuyrukla alınıyordu. Bir grup müşteri dışarı çıktıktan sonra yenileri mağazaya giriyordu.

Türkiye’de mağazacılık sektörününün büyüyüp değişmesine rağmen Beğendik her zaman farklı konseptini korumuştur. Mehmet Beğendik, başarılı iş adamı Hacı Duran Beğendik’in de babasıdır.

Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...