Emrihak nedeni: Yüksekten düşme, Erkek, Medeni hali: evli, Memleketi: Ankara, Mesleği: Defineci, Mesleği: Mobilya ustası, Mezarının yeri: Ankara, Ölüm yaşı: 45, Ölüm yeri: Ankara, Ölüm yılı: 2018

Murat Yıldız

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Ankara

Doğum tarihi: 1973

Mesleği: Mobilyacı

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: 3

Ölüm yeri: Anakara ili / Beypazarı ilçesi / Dereli köyü

Ölüm tarihi: 30.09.2018

Ölüm sebebi: Yüksekten düşme

Olay Haber: Ankara’da oturan, evli ve 3 çocuk babası mobilyacı Murat Yıldız, 23 Eylül Pazar günü öğle saatlerinde, çalıştığı iş yerinin sahipleri ile birlikte define aramak için Beypazarı ilçesinin Dereli köyüne gitti. İşverenleri ile ormanlıkta gezinen Yıldız, iddiaya göre, yanlarından ayrıldıktan kısa süre sonra Eşme Deresi mevkisinde kayboldu. Cep telefonunu araçta bıraktığı için haber alamayan işverenleri, Yıldız’ın ailesine ulaştı. Aile fertleri, Yıldız’ın kaybolduğunu öğrenince ormana gelip, köy halkıyla birlikte arama çalışması başlattı; ancak sonuca ulaşamadı. Ailenin başvurusu üzerine bölgeye jandarma ekipleri sevk edildi. Jandarmalar, olayın 2’nci günü sabah saatlerine kadar Yıldız’ı aradı; ama ize rastlanılmadı.

Bölgede hayvan otlatan çoban, çalılıklar arasında ceset gördüğünü bugün jandarmaya bildirdi. İhbar üzerine olay yerine gelen jandarma ekipleri ve cumhuriyet savcısı, erkek cesedinin Murat Yıldız’a ait olduğunu belirledi.

Ruhuna el Fatiha

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...