Emrihak nedeni: cinayet, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Bursa, Mesleği: Çocukluk, Mezarının yeri: Balıkesir, Ölüm yaşı: 3, Ölüm yeri: Bursa, Ölüm yılı: 2017

Şengül Eslem Kahraman, Erçin Kahraman

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Bursa

Doğum tarihi: 2014

Mesleği: Çocukluk

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm yeri: Bursa ili / Nilüfer ilçesi / İhsaniye Mahallesi / Sakarya Sokak

Ölüm tarihi: 09.01.2017

Ölüm nedeni: Cinayet

Olay: 09 Ocak 2017 Pazartesi günü saat 16.30 sıralarında İhsaniye Mahallesi Sakarya Sokak’ta meydana geldi. Çekirge Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışan 24 yaşındaki Mustafa Kahraman, bir haftadan beri aralarında geçimsizlik bulunan eşi Zahide Kahraman’ın cep telefonuyla gönderdiği ‘Hakkını helal et’ mesajı üzerine eve gitti. Kahraman, antrede kendini asan eşi ve oturma odasında hareketsiz yatan ikiz çocukları Şengül Eslem ve Erçin ile karşılaştı. Mustafa Kahraman ve bağırarak yardım istediği komşuları, Zahide Kahraman ve çocukları Rentıp Hastanesi’ne kaldırdı. Burada yapılan incelemede anne ve çocukların yaşamını yitirdiği belirlendi. Hastanede yapılan ilk incelemede çocukların karbon monoksitten zehirlendikleri belirlendi.

MESAJI ALINCA EVE GELDİ KORKUNÇ TABLO İLE KARŞILAŞTI

Çekirge Devlet Hastanesi’nde temizlik görevlisi olarak çalışırken eşinin gönderdiği ‘hakkını helal et’ yazılı mesajı alınca taksi tutup evine gelen Mustafa Kahraman eşi ve ikiz kızlarının cesediyle karşılaştı. İkiz kızlarına düşkünlüğüyle bilinen ve isimlerini kollarına yazan Mustafa Kahraman olayın şokunu uzun süre üzerinden atamadı. Kahraman’ı yakınları güçlükle sakinleştirmeye çalıştı.

ÇİZGİ FİLM SEYREDERKEN ÖLMÜŞLER

İntihar eden ve cesedi yasak odası tavanına asılı bulunan Zahide Kahraman’ın, intihar etmeden önce zehirlediği ikiz kızların cansız bedenleri de oturma odasında aynı koltukta bulundu. İkizler Şengül Eslem ve Erçin’i televizyonda çizgi film izlerken öldükleri belirlendi. Bunalıma giren Zahide Kahraman’ın yaşamına son vermeden önce kızlarını doğalgaz ile öldürdüğü belirtilirken, savcılık yastıkla boğma ihtimalini de araştırıyor. Ölmeden önce eşi ile fotoğraflarının tümünü ve evlilik cüzdanını yırtan Zahide Kahraman ile ikizlerin cenazeleri, Bursa Adli Tıp Kurumu’nda yapılan otopsinin ardından bugün toprağa verilmek üzere Balıkesir’in Dursunbey ilçesine götürüldü.

Ruhuna el Fatiha

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Balıkesir ili / Dursunbey ilçesi

GPS:

Haberdar et...