Emrihak nedeni: kaza, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: İstanbul, Mesleği: Öğrenci, Mezarının yeri: İstanbul, Ölüm yaşı: 16, Ölüm yeri: Kayseri, Ölüm yılı: 2017

Yiğithan Selvi

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: İstanbul

Doğum tarihi: 2001

Mesleği: Öğrenci (Özel Yeni Nesil 2000 Okulları)

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm yeri: Kayseri ili / Erciyes Dağı

Ölüm tarihi: 23.01.2017

Ölüm nedeni: Trafik kazası

Olay: 23 Ocak 2017 Pazartesi günü Erciyes Dağı’ndaki babası emekli gazi yarbay Hayati ve annesi Ceyhan ile birlikte Tekir yaylasındaki oteller bölgesindeki Orduevinde 3 gündür konaklayan 16 yaşındaki Yiğithan Selvi dün öğle saatlerinde kaymak üzere mekanik tesislere binerek, Tekirkapı’daki en üst istasyona ulaştı. Buradan Hisarcık kapıya tek başına geçmek isteyen İstanbul Özel Yeninesil 2000 Lisesi 2.sınıf öğrencisi Yiğithan’dan haber alamayan yakınları saat 17.30 sıralarında jandarmaya başvurup, kaybolduğu ihbarı yaptı.

Erciyes A.Ş. Kurtarma ekipleri, afad, JAK, UMKE ve Kayseri Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri pist ve pist çevresinde arama kurtarma çalışması başlattı. Yaklaşık 4 saat sonra , Yiğithan Selvi’nin cep telefonu sinyalline ulaşan ekipler, uluslararası kayak pistindeki turuncu renkli fileleri aşıp, ezilmemiş karların olduğu bolkarlı olarak nitelendirilen bölgeye geçerek burada kayan talihsiz genci, Şeytanderesi girişindeki kayalık alandaki derin bir vadideki yüksek bir kayanın dibinde baygın halde buldu. İlk sağlık girişimi burada yapılan Selvi daha sonra ekiplerin yardımı ile paletli kar ambulansına konularak, 2 bin 200 metredeki oteller bölgesine indirildi. Buradan ambulansla ağır yaralı olarak kent merkezindeki Erciyes Üniversitesi (ERÜ) Tıp Fükeltesi Hastanesi acil servisine getirildi. Yoğun bakıma alınan talihsiz genç, iç kanama nedeniyle saat 23.00 sıralarında yaşamını yitirdi.
Ruhuna el Fatiha

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...