Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Manisa, Mesleği: İşçi, Mezarının yeri: Manisa, Ölüm yaşı: 53, Ölüm yeri: Manisa, Ölüm yılı: 2015

Kerim Kayrak

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

kerim kayrak

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Manisa / Turgutlu

Doğum tarihi: 1962

Mesleği: İşçi

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: Manisa / Turgutlu / Aşağı Bozkır Mevkii

Ölüm tarihi: 04.09.2015

Ölüm nedeni: Bekar olan ve zaman zaman kahvelerde de çalıştığı öğrenilen Kerim Kayrak, 03.09.2105 sabah saat 06.30 sıralarında Aşağı Bozkır Mevkisi’nde meyve ağaçlarının bulunduğu arazisine gitmek üzere Atatürk Mahallesi’ndeki yanında kaldığı bir yakınının evinden çıktı. Ancak, kendisinden bir daha haber alınamayan Kerim Kayrak’ın birlikte yaşadığı akrabası jandarmaya kayıp başvurusu yaptı.

Olay yerine gelen jandarma ekipleri önce toplanmış incirlere ve motosiklet kaskına daha sonra ise 3 kilometre uzaklıktaki dağlık arazide Kerim Kayrak’ın kullandığı tahmin edilen plakasız motosiklete ulaştı. Ancak, Kerim Kayrak’a ulaşılamadı.

Jandarmanın talebi üzerine Manisa İl Afet ve Acil Durum (AFAD) Müdürlüğü ile Arama Kurtarma Derneği (AKUT) Manisa ekibi de arama çalışmalarına katıldı. Arama çalışmalarına katılan her ekip ayrı bir bölgede çalışma yürüttü. Kerim Kayrak’ın tarlasında Manisa AFAD ekibi, bu sabah ilk önce bir motosiklete ait teker izine rastladı. İzlerin takip edilmesi sonucu Kayrak’ın önce motosikletinin heybesi bulundu. Saat 12.00 sıralarında ise heybenin az ilerisinde ise toprağa gömülü bir kolu dışarıda kalmış yanmış bir erkek cesedine ulaşıldı. Cesedin Kerim Kayrak’a ait olduğu tespit edildi.

Merhumun bulunduğu mezarın yeri;

Manisa / Turgutlu

GPS:

Haberdar et...