Emrihak nedeni: kalp krizi, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Adana, Mesleği: Fırıncı, Mezarının yeri: Adana, Ölüm yaşı: 36, Ölüm yeri: Adana, Ölüm yılı: 2015

Fahri Acu

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Fahri Acu

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Adana

Doğum tarihi: 1979

Mesleği: Fırıncı

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: Adana / Seyhan / Gülpınar Mahallesi / 37002 Sokak

Ölüm tarihi: 25.10.2015

Ölüm nedeni: Kalp krizi

Olay: Bir fırında çalışan Fahri Acu (36), akşam iş yerinden çıkıp arkadaşlarıyla bir araya geldi. Arkadaşları sesi güzel olan Fahri Acu’dan bir şarkı söylemesini istedi ancak Acu, “Göğsüm ağrıyor söyleyemiyorum” dedi. Bunun üzerine arkadaşları “Neden doktora gitmiyorsun bir kaç gündür göğsün ağrıyor” dedi. Fahri Acu ise pazartesi doktora gideceğini söyleyerek arkadaşlarının yanından ayrılıp evine gitti.

Tek odalı ve duvarları sıvasız evde babasını 1 yaşındayken kaybettiği için annesi ve iki kardeşiyle birlikte yaşayan Fahri Acu, gece annesi ve iki kardeşiyle aynı odada uyudu. Sabah herkes kalktı ancak annesi “Biraz daha uyusun” diyerek Fahri Acu’yu uyandırmadı. Saat 12.00 olduğunda ağabeyi Fahri Acu’yu kaldırmak istediğinde Fahri Acu uyanmadı. Ağabeyi Fahri Acu’nun yanına gelip çevirdiğinde hareketsiz olduğunu görünce hemen sağlık ekiplerine haber verdi.

Olay yerine gelen ekipler Fahri Acu’yu kontrol ettiğinde kalp krizi geçirip hayatını kaybettiğini belirledi.

Merhumun bulunabileceği mezarın yeri;

Adana / Seyhan

GPS:

Haberdar et...