Emrihak nedeni: Trafik kazası, Kadın, Medeni hali: evli, Memleketi: Zonguldak, Mezarının yeri: Zonguldak, Ölüm yaşı: 38, Ölüm yaşı: 57, Ölüm yeri: Zonguldak

Havva Celep, Mürüvvet Gören

Haberdar et...

Allah taksiratlarını affetsin

Mürüvvet Gören

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Zonguldak

Doğum tarihleri: 1958, 1987

Ölüm yerleri: Zonguldak / Kilimli / Çatalağzı beldesi / Merkez Mahallesi / Trafo Sokak

Ölüm tarihleri: 03.11.2015

Ölüm nedenleri: Trafik kazası

Olay: Özel bir termik santral şirketine ait santrale kömür taşıyan kamyon, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu yol kenarında bulunan 57 yaşındaki Havva Celep ve 38 yaşındaki kızı Mürüvvet Gören’in üzerine devrildi.

Olay sonrası bölgeye sevk edilen AFAD, itfaiye, UMKE ve 112 Sağlık ekipleri kömür yüklü kamyonun altında kalan anne ve kızını kurtarmak için çalışma başlattı. Bu sırada evlerinin önünde kamyonun altında kalan anne ve kızı için komşuları da seferber oldu. Daha sonra bölgeye termik santral şirketine ait iki adet vinç de sevk edildi. Vinç yardımıyla kaldırılan kamyonun altından uzun uğraşlar sonucu çıkartılan Havva Celep ve Mürüvvet Gören ağır yaralı olarak Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Ambulansla Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan anne ve kızı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Merhumelerin bulunabileceği mezarın yeri;

Zonguldak / Kilimli

GPS:

Haberdar et...