Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Kütahya, Mesleği: Öğrenci, Mezarının yeri: Kütahya, Ölüm yaşı: 13, Ölüm yeri: Kütahya, Ölüm yılı: 2015

Halil Bulut

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Halil Bulut

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Kütahya / Simav

Doğum tarihi: 2002

Mesleği: Öğrenci

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: Kütahya / Simav

Ölüm tarihi: 22.11.2015

Ölüm nedeni: Cinayet

Olay: Naşa Ortaokulu 7’nci sınıf öğrencisi Halil Bulut, geçen cuma günü okula gitmek için evinden çıktı. Simav’a bağlı Egirler köyünde yaşayan iki çocuklu, 40 yaşındaki çiftçi Dursun Bulut ve eşi ev kadını 35 yaşındaki Melek Bulut çiftinin küçük oğlu Halil Bulut, akşam eve dönmedi. Bunun üzerine ailesi, Halil’i aramaya çıktı. Köylüler de aramalara destek verdi. Sabaha kadar süren çalışmalardan sonuç çıkmayınca durum jandarmaya bildirildi. İhbar üzerine köye gelen jandarma, AKUT ekiplerinin de destek verdiği çalışmada, Halil Bulut’u aradı. Ancak cumartesi günü tüm gün süren ve pazar sabahına kadar devam eden çalışmalardan sonuç çıkmadı.

Üzücü haber pazar sabahı geldi. Köylüler, jandarma ve AKUT, saat 09.00’da, Halil Bulut’un cesedini köye 1.5 kilometre mesafedeki Damlalı mevkiindeki ormanlık alanda buldu. Elleri ve ayakları iple bağlı Halil Bulut’un başının taşla ezildiği görüldü.

Merhumun bulunabileceği mezarın yeri;

Kütahya / Simav

GPS:

Haberdar et...