Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: İstanbul, Mesleği: Öğrenci, Mezarının yeri: Karabük, Ölüm yaşı: 10, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm yılı: 2016

Beratcan Karakütük

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

beratcan karakütük

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: İstanbul

Doğum tarihi: 2006

Mesleği: Öğrenci

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: İstanbul / Tuzla

Ölüm tarihi: 23.03.2016

Ölüm nedeni: Cinayet

Olay: Kartal Yıldız İşçimenler İlkokulu öğrencisi Beratcan Karakütük’ün 9 Mart’ta okuldan çıktıktan sonra eve dönmemesi üzerine ailesi polise kayıp müracaatında bulunmuş ve arama çalışması başlatılmıştı.

Olayla ilgili yapılan her türlü ihbar değerlendirilirken, çevrede yapılan özel eğitimli polis köpeğinin de katıldığı çalışmalarda bugüne kadar bir sonuç alınamamıştı. Olayla ilgili Çocuk Şube ve Asayiş Şube Müdürlüğü tarafından ortak yürütülen soruşturmada 23 Mart 2016 günü öğlen saatlerinde talihsiz çocuğun cesedine ulaşıldı. Ceset Tuzla’da Tepeören’de ormanlık alanda bir su kanalının içinde bulundu.

Ceset üzerinde yapılan ilk incelemede talihsiz Beratcan’ın boğularak öldürülmüş olma ihtimali ağırlık kazanırken, Beratcan’ın kesin ölüm sebebi Adli Tıp Kurumu’nda yapılacak incelemede belirlenecek.

Öte yandan polisin Beratcan’ın cesedine, olayın bir numaralı şüphelisi olan servis şoförünün cep telefonu baz sinyalleri ve aracındaki GPS bilgilerini kullanarak ulaştığı öğrenildi. Aileyi de tanıdığı belirtilen servis şoförünün olay günü, Beratcan’ın kaybolduğu yerde olduğu belirtildi. Polisin sinyal bilgilerine takip edip şüphelinin aracıyla geçtiği her yerde yoğun bir şekilde aramaya yaparak cesede ulaştığı bildirildi.

Ruhuna el Fatiha

Merhumun bulunabileceği mezarın yeri;

Karabük ili / Yenice ilçesi / Cihanbey köyü / Belen Mahallesi

GPS:

Haberdar et...