Emrihak nedeni: kalp krizi, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Karabük, Mesleği: Öğrenci, Mezarının yeri: İstanbul, Ölüm yaşı: 19, Ölüm yeri: Karabük, Ölüm yılı: 2016

Mersiye Ebru Çorbacıoğlu

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Mersiye Ebru Çorbacıoğlu

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Karabük

Doğum tarihi: 1997

Mesleği: Öğrenci

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: Karabük

Ölüm tarihi: 04.05.2016

Ölüm nedeni: Kalp krizi

Olay: Mersiye Ebru Çorbacıoğlu 03 Mayıs 2016 günü işyerinde kalbinde sıkışma olduğunu söylemesi üzerine iş arkadaşları tarafından Karabük eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Hastanenin acil servisind yapılan tetkikleri temiz çıktı fakat kardiyoloji doktoruna muayene olması istenerek hastaneden gönderildi.

Yahya Kemal Beyatlı Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Grafik ve Fotoğraf Bölümü son sınıf öğrencisi Mersiye Ebru Çorbacıoğlu, staj gördüğü iş yerine gitmek için 04 Mayıs 2016 sabah saatlerinde Soğuksu Mahallesi TOKİ Konutlarındaki evinden çıktı. Çorbacıoğlu, yaklaşık 200 metre kadar yürüdükten sonra geçirdiği kalp krizi sonucu yere yığıldı. Çorbacıoğlu, çevredekilerin haber vermesiyle gelen sağlık ekipleri tarafından ambulansla Karabük eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Burada yapılan tüm müdahalelere rağmen Mersiye Ebru Çorbacıoğlu yaşamını yitirdi.

Ruhuna el Fatiha

Merhumenin bulunabileceği mezarın yeri; İstanbul ili / Kartal ilçesi

GPS:

Haberdar et...