Emrihak nedeni: Solunum yetmezliği, Erkek, Medeni hali: evli, Memleketi: Hatay, Mesleği: İş adamı, Mezarının yeri: Ankara, Ölüm yaşı: 60, Ölüm yeri: Ankara, Ölüm yılı: 2016, Ünlüler

İbrahim Yetkin

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

İbrahim Yetkin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Hatay

Doğum tarihi: 1956

Mesleği: Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı

Medeni hali: Evli

Ölüm yeri: Ankara

Ölüm tarihi: 15.07.2016

Ölüm nedeni: Solunum Yetmezliği

Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı kimdir: 1975 yılında Çayırova Tarım Meslek Lisesinden, 1978 yılında Hacettepe Üniversitesi Sevk ve İdare Meslek Yüksek Okulundan mezun oldu. Eskişehir Teknik Ziraat Müdürlüğü, Ankara Su Ürünleri Genel Müdürlüğü, Ankara Yenimahalle Tarım İlçe Müdürlüğü ile Ankara Çankaya Belediyesi Park Bahçeler Müdürlüğünde çalıştı.

Erdal İnönü, Murat Karayalçın ve Doğan Taşdelen ile çok sayıda kurumun danışmanlığını yapan Yetkin, 1986’dan bu yana TZD Genel Başkanlığını yürütüyordu.

Yetkin, aralarında Tarım Bakanlığı, Atatürkçü Düşünce Derneği, İnsan Hakları Derneği, Kıbrıs Türk Çiftçiler Birliği gibi kuruluşların da bulunduğu birçok kuruluştan ödül aldı.

Ayrıca 2011 yılında Merkezi Madrid’de bulunan İş Dünyası Liderleri Kulübü tarafından 26. Uluslararası Avrupa Kalite Ödülü-Yeni Binyıl Ödülü’ne ve Mesleki Mükemmeliyet Altın Madalyası’na layık görüldü.

Ruhuna el Fatiha

Cenaze töreni: Türkiye Ziraatçılar Derneği Genel Başkanı İbrahim Yetkin’in cenazesi, 16 Temmuz 2016 Cumartesi günü, ikindi namazına müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Ankara Karşıyaka Mezarlığı’nda defnedilecektir

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Ankara / Karşıyaka Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...