Emrihak nedeni: akciğer kanseri, Emrihak nedeni: Pankreas kanseri, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: İstanbul, Mesleği: Bestekar, Mesleği: Şair, Mesleği: Şarkıcı, Mesleği: Yazar, Mezarının yeri: Muğla, Ölüm yaşı: 51, Ölüm yeri: Muğla, Ölüm yılı: 2016, Ünlüler

Naşide Göktürk

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Naşide Göktürk

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: İstanbul

Doğum tarihi: 01.04.1965

Mesleği: Şair, Bestekar, Şarkıcı

Medeni hali: Bekar (Erkekli, Naşide’yi erkeklerden soğutmuş Usta tiyatro ve sinema oyuncusu Altan Erkekli, yıllar önce kendisine tutkuyla bağlanan nişanlısı Naşide’yi terk ederek onu erkeklere küstürmüş. Nişanlısı Erkekli’ye yakın olmak için Ankara’da cafe bile açan Naşide, önleyemediği ayrılıkla yıkılmış. Naşide ayrılığından ardından Erkekli için, en ünlü iki şarkısını, ’Yüreğim Rehin’ ve ’Sakın Ha’yı kaleme almış. Tekrar İstanbul’a dönen Naşide, artık erkeklerden nefret ettiğini söylüyor…)

Ölüm yeri: Muğla ili / Bodrum ilçesi

Ölüm tarihi: 30.08.2016

Ölüm nedeni: Akciğer kanseri, Pankreas kanseri

Naşide Göktürk kimdir: 01 Nsan 1965 doğumlu Naşide Göktürk, çocukluk ve gençlik yıllarını Büyükada’da geçirmiştir. Lise yıllarında edebiyata meraklı olan Göktürk, bir süre muhasebecilik yaptıktan sonra Ankara’da kendi işini kurmuştur. 90’lı yılların başında çıkardığı ‘Yüreğim Rehin’ albümü ile müzik dünyasına giriş yapmıştır. Albümü ile aynı ismi taşıyan şarkısı, Göktürk’ü zirveye taşımıştır. Naşide Göktürk, başarısı çıkardığı şiir kitaplarıyla da perçinlemiştir.

Albümleri

Yüreğim Rehin 1994

Kan Kırmızısı 1997

Kimsem Yok 2001

Unutmak İstiyorum 2004

Şiir Kitapları

Sesimi Ateşe Verdim

Son Çaylar

Yüreğim Rehin

Mavi Mavi Sevdim Seni

Tül Gibi

Pırlanta Peri

Savrulurken Seni Buldum

Ruhuna el Fatiha

Naşide Göktürk Cenaze töreni: Naşide Göktürk’ün naaşı, 31 Ağustos 2016 Çarşamba günü ikindi namazına müteakip Muğla ili Bodrum ilçesi Bitez adliye camiinde kılınacak cenaze namazının akabinde Bitez mezarlığına defnedilecektir.

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Muğla ili / Bodrum ilçesi / Bitez mezarlığı

GPS:

Haberdar et...