Emrihak nedeni: Trafik kazası, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Adana, Mesleği: Çocukluk, Mezarının yeri: Adana, Ölüm yaşı: 4, Ölüm yeri: Adana, Ölüm yılı: 2016

Aslı Savcı

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

ADANA'DA MEYDANA GELEN TRAFİK KAZASINDA 1 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI. (FATİH KEÇE/ADANA-İHA)

Yukarıdaki görüntüyü yayınlasak mı yayınlamasak mı diye uzun uzun düşündük… Aşağıda olayın ne kadar vahim olduğunun kanıtı kaza fotoğrafı var. Nasıl bir hız nasıl bir dikkatsizlik bu kazaya sebep olabilir? Annesi ve kardeşi ile birlikte yayalara ayrılmış olan kaldırımda, bebek arabasında ve daha 4 yaşında iken hayata gözlerini yuman minik Aslı Savcı’nın, olay akabinde kayıplara karışan katili dışarı salıverilmeyi ne kadar hak ediyor?

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Adana

Doğum tarihi: 2012

Mesleği: Çocukluk

Medeni hali: Bekar

Ölüm yeri: Adana ili / Yüreğir ilçesi

Ölüm tarihi: 04.10.2016

Ölüm nedeni: Trafik kazası

Olay: 04 Ekim 2016 Salı günü Merkez Yüreğir İlçesi’nde, kazanın akabinde durmadan kaçan hafif ticari araç, iddiaya göre aşırı hız ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak park halindeki motosiklet ve kamyonete ardından da kaldırımda yürüyen yayalara çarptı.

Adana'nın merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi Eminağa Caddesi'nde, hafif ticari aracın kaldırımda yürüyenlere çarpması sonucu, çocuk arabasındaki 4 yaşındaki Aslı Savcı öldü, ikisi çocuk 3 kişi yaralandı. ( İbrahim Erikan - Anadolu Ajansı )
Adana’nın merkez Seyhan ilçesi Yenibey Mahallesi Eminağa Caddesi’nde, hafif ticari aracın kaldırımda yürüyenlere çarpması sonucu, çocuk arabasındaki 4 yaşındaki Aslı Savcı öldü, ikisi çocuk 3 kişi yaralandı. ( İbrahim Erikan – Anadolu Ajansı )

Kazada 25 yaşındaki Hediye Savcı’nın bebek arabasındaki kızları Aslı (04) ile Cahide Savcı (02) yapılan müdahalelere karşın kurtarılamayarak hayata veda etmişlerdir. Ruhuna el Fatiha

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Adana ili / Seyhan ilçesi / Küçükoba mezarlığı

GPS:

Haberdar et...