Emrihak nedeni: Beyin kanaması, Erkek, Medeni hali: evli, Memleketi: Diyarbakır, Mesleği: Emekli, Mesleği: Öğretmen, Mezarının yeri: Diyarbakır, Ölüm yaşı: 79, Ölüm yeri: Diyarbakır, Ölüm yılı: 2016

Fehmi Tanrıkulu

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

fehmi-tanrikulu

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Diyarbakır ili / Kulp ilçesi / Ağaçlı köyü

Doğum tarihi: 1937

Mesleği: Öğretmen (Emekli)

Medeni hali: Evli

Ölüm yeri: Diyarbakır

Ölüm tarihi: 02.12.2016

Ölüm nedeni: Beyin kanaması

Olay: CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Sezgin Tanrıkulu’nun babası emekli öğretmen Fehmi Tanrıkulu (79), 02 Aralık 2016 Cuma akşamı Diyarbakır merkezdeki evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Fehmi Tanrıkulu (79) kimdir: CHP İstanbul Milletvekili ve Parti Meclisi üyesi Sezgin Tanrıkulu’nun babası 79 yaşındaki emekli öğretmen Fehmi Tanrıkulu, dün akşam Diyarbakır merkezdeki evinde geçirdiği beyin kanaması sonucu hayatını kaybetti. 1937 Diyarbakır’ın Kulp İlçesi’nde dünyaya gelen Fehmi Tanrıkulu, ilkokulu kendi köyü Ağaçlı’da bitirdikten sonra Dicle Köy Öğretmen Okulu’ndan 1955 yılında mezun oldu.

Sırasıyla Şanlıurfa’nın Hilvan, Diyarbakır’ın Kulp ve Lice İlçeleri’nde görev yapan Fehmi Tanrıkulu, 1967 yılından itiberen Diyarbakır merkezdeki çeşitli okullarda öğretmenlik yaptı. 12 Eylül darbesinden sonra emekli olan Fehmi Tanrıkulu, daha sonra çalışma hayatına muhasebeci olarak devam etmiştir.

Ruhuna el Fatiha

Fehmi Tanrıkulu (79) Cenaze Töreni: Fehmi Tanrıkulu’nun (79) cenazesi 04 Aralık Pazar günü Diyarbakır ili Kulp ilçesi Ağaçlı Köyü’nde toprağa verilecektir.

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Diyarbakır ili / Kulp ilçesi / Ağaçlı köyü

GPS:

Haberdar et...