Emrihak nedeni: cinayet, Kadın, Medeni hali: evli, Memleketi: Mardin, Mesleği: Ev hanımı, Mezarının yeri: İstanbul, Ölüm yaşı: 25, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm yılı: 2016

Özlem Nisa Ece

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Mardin

Doğum tarihi: 1991

Mesleği: Ev hanımı

Medeni hali: Evli

Ölüm yeri: İstanbul ili / Kağıthane ilçesi / Talatpaşa Mahallesi / Nursima Sokak

Ölüm tarihi: 06.12.2016

Ölüm nedeni: Cinayet

Olay: 06 Aralık 2016 Salı günü Cinayet İstanbul Kağıthane’deki Talatpaşa Mahallesi Nursima Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre; geçen salı 17.00’de evden yüksek müzik sesi gelmesi üzerine komşular kapıyı çaldı. Ancak kapıyı açan olmadı. Aynı akşam sokakta iki üç el silah sesi duyuldu. Asker uğurlaması zannedildi.

Olaydan bir gün sonra da Recep İnçke, Pendik’te ablasına uğradıktan sonra polis merkezine giderek “Karımı öldürdüm adresi de şu” diye ifade verdi. İnçke’nin cinayeti itiraf etmesinden sonra polis ve komşular tarafından ev kontrol edildi. Yüksek müzik sesinin geldiği evin kapısı komşuların nezaretinde polis tarafından açıldı. Nisa Özlem İnçke’nin darp edildiği ve kurşunlandığı belirlendi.

Komşuları “Recep, sürekli eşini darp ederdi. Kadın, defalarca annesinin evine gitti. Cinayet günü Recep, eşini ‘Barışalım’ diyerek çağırdı fakat tekrar darp edip öldürdü” dedi. Kadın darp nedeniyle boşanmak için mahkemeye başvurmuştu ve haftaya ilk duruşma vardı.

Ruhuna el Fatiha

Merhumun bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

 

Haberdar et...