Emrihak nedeni: Trafik kazası, Kadın, Medeni hali: evli, Memleketi: Adana, Mesleği: Ev hanımı, Mezarının yeri: Adana, Ölüm yaşı: 74, Ölüm yeri: Adana, Ölüm yılı: 2019

Münevver Can

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Adana

Doğum tarihi: 1945

Mesleği: Ev Hanımı

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm yeri: Adana

Ölüm tarihi: 03.06.2019

Ölüm sebebi: Trafik kazası

Olay Haber: Yüreğir ilçesi, Selahattin Eyyubi Mahallesi’nde S.K. isimli kadın direksiyon eğitimi için arkadaşının hafif ticari aracını kullanmak istedi. S.K. bir süre aracı arkadaşı yanındayken sürmeye devam etti. Ancak park edeceği sırada S.K. heyecanlanıp fren yerine gaza basınca direksiyon hakimiyetini kaybedip kaldırımda oturan akraba olan Münevver Can (74) ve Raziye Can’a (74) çarpıp park halindeki araca sıkıştırdı.

Kaza sonrası çevredeki vatandaşlar hemen yardıma koştu. Kadın sürücü şok olmuş halde araçtan inerken bir kişi ise arabaya binip aracı geri alarak kadınları sıkıştığı yerden kurtardı. S.K. ise çarptığı kadınlara bakıp fenalık geçirdi. Bu anlar, güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Bu arada vatandaşlar polise ve sağlık ekiplerine haber verdi. Olay yerine gelen ambulanslarla iki kadın hastaneye kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olay yerine gelen polis de kadın ve erkek arkadaşını polis merkezine götürdü.

Yanında bulunan arkadaşı ‘aracı ben kullanıyordum’ dese de güvenlik kameralarına yansıyan görüntüler S.K.’yı ele verdi

Burada kadının ehliyetsiz olduğu ortaya çıkarken, erkek şahıs aracı kendisinin kullandığını söyledi ancak güvenlik kamera kayıtlarından aracı kadının kullandığı tespit edildi. S.K. iki kişiyi öldürmekten sevk edildiği adliyede nöbetçi sulh ceza hakimliği tarafından tutuklandı.

Ruhuna el Fatiha

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...