Emrihak nedeni: Mide küçültme ameliyatı, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Kütahya, Mesleği: Öğrenci, Mesleği: Sporcu, Mezarının yeri: Kütahya, Ölüm yaşı: 17, Ölüm yeri: İzmir, Ölüm yılı: 2019

Furkan Onay

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Kütahya

Doğum tarihi: 2002

Mesleği: Öğrenci (Torbalı’daki özel bir lisede Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Bölümü 11’inci sınıf), Sporcu ( kick boks )

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm yeri: İzmir ili / Torbalı ilçesi

Ölüm tarihi: 17.07.2019

Ölüm sebebi: Mide Küçültme Ameliyatı

Olay Haber: 17 Temmuz 2019 Çarşamba günü, İzmir ili Torbalı ilçesi’nde özel bir lisede Endüstriyel Otomasyon Teknolojileri Bölümü 11’inci sınıf öğrencisi Furkan Onay (17), aşırı kilolarından kurtulmak için geçen 27 Haziran’da ilçedeki bir özel hastaneye başvurdu. 150 kilo olan Onay, burada tüp mide ameliyatı oldu. Aynı zamanda amatör kick boks sporcusu olan Onay, ameliyatın ardından geçen 7 Temmuz’da taburcu edildi.

Katıldığı Türkiye Kick boks Federasyonu tarafından çeşitli tarihlerde düzenlenen özel günler nedeniyle düzenlenen Ege Bölge Şampiyonaları’nda ‘gençler’ ve ‘yıldızlar’ kategorilerinde son 5 yılda üst üste ağır siklette şamiyonlukları bulunan Onay, taburcu edilmesinden 2 gün sonra evde aniden rahatsızlandı. Tekrar aynı özel hastaneye götürülen Onay’ın enfeksiyon kaptığı belirlendi. Bir operasyon daha geçirip, yoğun bakıma alınan Onay, sabaha karşı doktorların müdahalesine rağmen yaşamını yitirdi.

Ruhuna el Fatiha

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...