Emrihak nedeni: Suda boğulma, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Samsun, Mesleği: Çocukluk, Mezarının yeri: Samsun, Ölüm yaşı: 14, Ölüm yaşı: 16, Ölüm yaşı: 17, Ölüm yeri: Samsun, Ölüm yılı: 2019

Adem Besler, Giray Besler, Turan Besler

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Samsun

Doğum tarihi: 2005, 2003, 2002

Mesleği: Çocukluk

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm yeri: Samsun ili / Tekkeköy ilçesi

Ölüm tarihi: 31.07.2019

Ölüm sebebi: Suda Boğulma

Olay Haber: 31 Temmuz 2019 Çarşamba günü saat 10.00 sıralarında Samsun ili Tekkeköy ilçesi Altınkaya Mahallesi’nde serinlemek için Kirazlık Deresi’ne suya giren amcaoğulları Adem Besler (14), Giray Besler (16) ve Turan Besler (17) suya kapılarak boğulmaları sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Tekkeköy ilçesi Altınkaya Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, amcaoğulları olan Adem Besler (14), Giray Besler (16) ve Turan Besler (17) saat 10.00 sıralarında serinlemek için suya girmek üzere Kirazlık Deresi’ne gitti. Suya giren çocuklar kayboldu. Akşam çocukların eve gelmemesi üzerine aileleri Tekkeköy İlçe Jandarma Komutanlığı ekiplerine kayıp başvurusu yaptı. Çocukların derede suya girdiğini görenler durum aileleri ve jandarmaya bildirildi.

2 Anneden oğluna son bakış Olay yerine Samsun Emniyet Müdürlüğü Deniz Limanı Sualtı Grup Amirliği ekipleri, AFAD ekipleri ve Samsun Büyükşehir Belediyesi İtfaiye Daire Başkanlığı ekipleri sevk edildi. Yapılan aramada önce çocukların kıyafetleri ve telefonları bulundu. Kıyafetlerin bulunduğu yere yakın alanda su içinde yapılan aramada saat 21.00 sıralarında amcaoğlu olan 3 çocuğun cesedi bulundu. Çocukların cesetleri otopsi yapılmak üzere Samsun Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı.

Gözyaşları sel oldu

3 Anneden oğluna son bakış Boğularak hayatını kaybeden 3 çocuk için Altınkaya Mahallesi Altınkaya Camisi’nde öğle namazına müteabiken cenaze töreni gerçekleştirildi. Cenazede 3 çocuğun ailesi ve yakınları taziyeleri kabul etti. Daha sonra ise 3 amcaoğlu için ayrı ayrı cenaze namazı kılındı. Namaz esnasında Adem Besler’in babası Memduh Besler başta olmak üzere hayatını kaybeden çocukların ailesi ve yakınları göz yaşına boğuldu. Cenaze namazının ardından 3 çocuğun cansız bedeni omuzlarda aile kabristanlığına defnedildi.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım. 

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Samsun ili / Vezirköprü ilçesi / Altınkaya mahallesi

GPS:

Haberdar et...