Emrihak nedeni: Yangın, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Bursa, Mesleği: Çocukluk, Mezarının yeri: Bursa, Ölüm yaşı: 5, Ölüm yeri: Balıkesir

Huzeyfe Yavuz

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Bursa

Doğum tarihi: 2014

Mesleği: Çocukluk

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm yeri: Balıkesir

Ölüm tarihi: 02.08.2019

Ölüm sebebi: Yangın

Olay Haber: 02 Ağustos 2019 Cuma günü, Balıkesir-Edremit Karayolu Gökçeyazı Mahallesi mevkisinde Kamil Koç firmasına ait seyir halindeki yolcu otobüsünde kahve makinesinden çıktığı iddia edilen yangında Huzeyfe Yavuz (05) hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Bursa’nın Kestel İlçesine bağlı Ümitalan Mahallesinde ikamet eden Saniye Yılmaz’ın, oğlu Huzeyfe ve kız kardeşi Özlem’le birlikte üniversiteden arkadaşının düğünü için Balıkesir’e gittiği öğrenildi. Düğünün ardından bir süre burada kalıp tatil yapan ailenin dün Bursa’ya gelmek için dehşetin yaşandığı otobüse bindikleri ortaya çıktı.

Anne camı kırdı ama…

Yangının çıkmasının ardından anne Saniye Yılmaz imdat çekici ile otobüsün camını kırdı. 5 yaşındaki oğlunu camdan dışarıya sarkıtmak istedi. Ancak dışarıda çocuğu alacak kimse olmadığı için çocuğu dışarıya bırakamadı. Bu sırada annesinin elini bırakan küçük çocuk bir anda dumanın arasında kayboldu. Yan koltukta oturan üniversite hazırlık öğrencisi teyze Özlem Yılmaz yeğenini bulabilmek için koridorda orta alana doğru ilerledi.

Orta kapı açılınca alevler her yeri sardı

Bir süre sonra Huzeyfe’ye ulaşan teyze Özlem Yılmaz yeğenini kucakladı. Tam bu sırada şoför otobüsün orta kapısını açtı. İçeriye dolan hava ile birlikte otobüs birden alev aldı. Parlayan alevlerin arasında kalan teyze ve yeğen yanarak can verdi. Otopsi için morga getirilen teyze ve yeğenin cesetlerinin birbirlerine sarılmış halde oldukları öğrenildi.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Bursa ili / Kestel ilçesi / Ümitalan Köyü Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...