Emrihak nedeni: Yaşlılığa bağlı nedenler, Erkek, Medeni hali: evli, Memleketi: Trabzon, Mesleği: Sporcu, Mezarının yeri;: Trabzon, Ölüm yaşı: 61, Ölüm yeri: Trabzon, Ölüm yılı: 2019

Suat Tekelioğlu

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Trabzon

Doğum tarihi: 24.09.1958

Mesleği:  Trabzonspor izleme komitesinde görevli Spor Adamı

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: 2

Ölüm yeri: Trabzon

Ölüm tarihi: 28.09.2019

Ölüm sebebi: Yaşlılığa bağlı sebepler

Olay Haber: 28 Eylül 2019 Cumartesi günü, Trabzonspor eski futbolcusu ve antrenör Suat Tekelioğlu (61) hayatını kaybettiğini hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

24 Eylül 1958 tarihinde Trabzonda dünyaya gelen Suat Tekelioğlu, Trabzonspor Kulübünde ve Fenerbahçe takımında forma giymiştir.

Meydangücü, Uğurluspor ve Doğansporu çalıştıran Tekelioğlu, Pazarspor, Erzurumspor, Medipol Başakşehir, Akçaabat Sebatspor, Giresunspor, Sarıyer, Maltepespor, Bandırma, Sarıyer, Tokatspor ve Göztepe gibi takımlarda yardımcı antrenörlük yapmıştır.

Arsinsporda ise teknik direktörlük görevi üstlenen Tekelioğlu, kulübümüzde 2007 yılında Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu olarak da çalışmış olup son olarak Trabzonspor bünyesinde futbolcu izleme komitesinde görevli idi.

Cenaze töreni: Suat Tekelioğlunun cenazesinin 29 Eylül 2019 Pazar günü Trabzon İskenderpaşa Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası toprağa verilecektir.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...