Emrihak nedeni: Mide kanseri, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Burdur, Mesleği: Öğrenci, Mezarının yeri: Burdur, Ölüm yaşı: 19, Ölüm yeri: Burdur, Ölüm yılı: 2020

İrem Ayvalı

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Burdur

Doğum tarihi: 2001

Mesleği: Öğrenci

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm yeri: Burdur

Ölüm tarihi: 18.02.2020

Ölüm sebebi: Mide Kanseri

Olay Haber: 18 Şubat 2020 Salı günü,  Burdur’da, yaklaşık 2,5 yıldır mide kanseriyle mücadele eden lise öğrencisi İrem Ayvalı (19) hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Burdur’da, 2018 yılında mide yanması şikayetiyle gittiği Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi (SDÜ) Araştırma ve Uygulama Hastanesi’nde mide kanseri teşhisi koyulan, o dönem Özel Sağlık Meslek Lisesi 3’üncü sınıf öğrencisi olan İrem Ayvalı (19), çeşitli hastanelerde tedavi gördü.

En son İstanbul’da bir hastanede tedavi olduktan sonra Burdur Menderes Mahallesi’ndeki evine gönderilen İrem Ayvalı, bu sabah fenalaşınca Burdur Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Burada müdahale edilen İrem Ayvalı, doktorların tüm çabasına rağmen kurtarılamadı.

Cenaze töreni:  İrem Ayvalı’nın (19) cenazesi, 18 Şubat 2020 Salı günü ikindi vakti Ulucami’de kılınacak namazın ardından Sultandere Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Burdur ili / Sultandere Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...