Emrihak nedeni: Araştırılıyor, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Aydın, Ölüm yaşı: 16, Ölüm yeri: Aydın, Ölüm yılı: 2021

Yağmur Tayhan

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Aydın

Doğum tarihi: 2005

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi: 27.07.2021

Ölüm yeri: Aydın ili / Didim ilçesi

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 27 Temmuz 2021 Salı günü, Aydın ili Didim ilçesi’nde ilesiyle birlikte gittiği düğünden çarşıda işi olduğunu söyleyerek ayrılan ve bir daha kendisinden haber alınamayan Yağmur Tayhan’ın (16), ilçedeki boş bir arsada bıçaklanması sonucu hayatını kaybetmiş bedeni bulunmuştur. Ruhuna el Fatiha

KATİL KENDİ EVİNİN TERASINDA ÖLDÜRMÜŞ

Edinilen bilgiye göre, komşusu N.C., 16 yaşındaki Yağmur Tayhan’ı ikna ederek evlerinin terasına götürdü. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan tartışma sonucu N.C., kendi evinin terasında genç kızı bıçaklayarak öldürdü. Genç kızı bıçaklayıp öldürdükten sonra çarşafa saran N.C., kendi evinin yanındaki arsaya genç kızın cansız bedenini bırakarak olay yerinden ayrıldı.

KAN İZLERİ ŞÜPHELİYİ YAKALATTI

Polis ekipleri, Yağmur Tayhan’ın cesedinin bulunduğu yerde yaptıkları incelemede, hemen yan taraftaki N. C.’ye ait iki katlı evin bahçesinde de kan izleri olduğunu fark etti. Kan izlerini takip eden polis, evin içine doğru gittiğini belirledi. Zile basmalarına rağmen kapıyı açan olmaması üzerine polis, çilingir çağırdı. Çilingirle eve giren polis, merdivenlerde de temizlenmeye çalışılmış kan izleri olduğunu belirledi. İzlerin evin teras katına kadar gittiği tespit edildi. Evdeki çamaşır makinesinde de Yağmur Tayhan’ın vücudundaki kanların temizlenmeye çalışılmış olduğu bir çarşaf bulundu. Evde parmak izi incelemesi de yapan polis, cinayetin evin terasında işlendikten sonra cesedin dışarı taşınıp, bahçe duvarının yanındaki araziye atıldığını belirledi.

PARKTA OTURURKEN YAKALANDI

Genç kızı öldüren N.C. Didim İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından kısa süre içerisinde bir parkta otururken yakalanıp gözaltına aldı. Genç kızı acımasızca öldüren N.C.’nin emniyetteki işlemlerinin devam ettiği öğrenildi.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...