Emrihak nedeni: Uyuşturucu, Kadın, Medeni hali: bekar, Ölüm yaşı: 24, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm yılı: 2021

Sedanur Şen

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Doğum tarihi: 1997

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi: 09.09.2021

Ölüm yeri: İstanbul

Ölüm sebebi: Uyuşturucu

Olay Haber: 09 Eylül 2021 Perşembe günü, İstanbul ili Maltepe ilçesi’nde Sedanur Şen (24), erkek arkadaşı ile yerleştiği bir otelin odasında uyuşturucu kullanımı sonrası hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Edinilen bilgiye göre, Sedanur Şen (24) ile Serdar Y. (32) otele yerleşti. Sabah saatlerinde elindeki çanta ile odadan çıkan Serdar Y. otel çalışanlarına kız arkadaşı Sedanur Şen’in uyanmadığını ve vücudunun morardığını söyledi.

Bunun üzerine polis ve sağlık ekiplerine haber verildi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, Sedanur Şen’in hayatını kaybettiği belirledi. Vücudunda herhangi bir darp izine rastlanmadığı belirtilen Şen’in cesedi, Adli Tıp Kurumu Morgu’na kaldırıldı.

Ümraniye’de mobilyacı olarak çalıştığı belirtilen Serdar Y.’nin ‘uyuşturucu madde imal ve ticareti’, ‘uyuşturucu madde kullanma’ ve ‘dolandırıcılık’ suçlarından kaydı bulunduğu öğrenildi.

Serdar Y.’nin ifadesinde, gece kız arkadaşı ile uyuşturucu kullandıklarını, sabah ise Şen’in vücudunun morardığını ve uyanmadığını gördüğünü söylediği belirtildi. Serdar Y. emniyetteki işlemlerinin ardından serbest bırakıldı. DHA

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...