Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Memleketi: Hatay, Mesleği: Müdür, Mesleği: Öğretmen, Mezarının yeri: Hatay, Ölüm yeri: Sakarya, Ölüm Yılı: 2022

Abdulvahit Uygar

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Hatay

Doğum tarihi: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Mesleği: Öğretmen, Müdür (Sakarya Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü)

Medeni hali: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm tarihi: 26.04.2022

Ölüm yeri: Sakarya

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 26 Nisan 2022 Salı günü, Sakarya Adapazarı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Abdulvahit Uygar, sokak ortasında tartıştığı kardeşi tarafından pompalı tüfekle vurulması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Meslek Hayatına 1995 yılında Muş/Malazgirt ilçesinde Alparslan İlköğretim Okulunda öğretmen olarak başlamıştır. Sırasıyla Patnos Cengiz Çıkrık P.İ.O.’da Müdür Yardımcılığı, Sakarya Taşlık İlkokulunda Müdür Yetkililiği, Sakarya Güneşler Talat Tömekçe İlkokulunda Kurucu Müdürlük ve Müdürlük, Sakarya Erenler Halk Eğitimi Merkezinde Müdürlük, Sakarya Arifiye Halk Eğitimi Merkezinde Müdürlük yapmıştır. 21 Şubat 2020 tarihinde Adapazarı Halk Eğitim Merkezi ve Akşam Sanat Okuluna Müdür olarak atanmıştır.

Abdulvahit UYGAR 100. Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi Sınıf Öğretmenliği bölümü mezunudur. Uzman Öğretmenlik sınavını kazanarak Uzman Öğretmen ünvanı almıştır.

2012 yılında Eğitim Yönetimi ve Denetimi alanında Yüksek Lisans Yapmıştır.

İkinci Üniversite olarak Anadolu Üniversitesi- İktisat Fakültesi / Kamu Yönetimi bölümünü başarıyla bitirmiştir.

Halk Eğitim Alanında El Sanatlarında 2 kez, Kurdela nakışında da bir kez olmak üzere Türkiye çapında ulusal birincilikleri ve farklı dereceleri olan birçok Bakanlık Destekli başarılara ve ödüle sahiptir.

2020 yılında Milli Eğitim Bakanlığinin başlattigi  Halk Eğitimi Merkezlerinde maske üretim seferberliği çerçevesinde Tüm Halk  Eğitimler içerisinde ilk 3 e girerek 12.860.000 maske üretimine önayak olmuş ve Milli Eğitim Bakanı Sn. Ziya Selçuk Tarafindan üstün başarı ödülü ile taltif edilmiştir.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...