Emrihak nedeni: Kanser, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Sivas, Mesleği: Sporcu, Mezarının yeri: Sivas, Ölüm yaşı: 23, Ölüm yeri: Sivas, Ölüm Yılı: 2022

Nurdan Almalı

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Sivas

Doğum tarihi: 1999

Mesleği: Milli Judocu

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi: 25.06.2022

Ölüm yeri: Sivas

Ölüm sebebi: Omurilik Kanseri

Olay Haber: 25 Haziran 2022 Cumartesi günü, Sivas’ta, milli judocu Nurdan Almalı (23), omurilik kanseri sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Sivas’ta küçük yaşlarda judoya olan merakıyla spora başlayan Nurdan Almalı, başarılı bir spor hayatı geçirdikten sonra 1,5 yıl önce boyun ağrısı şikayeti ile Sivas Cumhuriyet Üniversitesi’ne başvurdu.

Almalı’nın boynunda bir kitlenin olduğu ve kansere çevirdiği belirlendi. Almalı bu süreçte bir çok kez çeşitli ameliyat ve kemoterapi tedavisi görerek hastalığı atlatmaya çalıştı. Son zamanlarda ise boynundaki kitle nedeniyle hastalığı vücudunun çeşitli yerlerine de yayıldı.

Almalı son 5 ayını ise yatağa bağımlı olarak geçirdi. Almalı, hastalığının ağırlaşması sonucu yaşamını yitirdi.

8-9 Haziran 2019’da Bosna Hersek’in Zvornik kentinde gerçekleştirilen Gençler Balkan Judo Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanan Milli sporcu ayrıca 2019’da Atina’da düzenlenen Gençler Avrupa Kupası’nda ise 5’inci olmuştu.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Sivas ili / Yukarı Tekke Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...