Emrihak nedeni: Deprem, Emrihak nedeni: Kahramanmaraş Depremi, Erkek, Memleketi: Adıyaman, Mesleği: Esnaf, Mezarının yeri: Adıyaman, Ölüm yaşı: 43, Ölüm yeri: Adıyaman, Ölüm Yılı: 2023

Niyazi Bilgiç

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Adıyaman

Doğum tarihi: 1980

Mesleği: Esnaf (Çay Ocağı İşletmecisi)

Medeni hali: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm tarihi: 06.02.2023

Ölüm yeri: Adıyaman

Ölüm sebebi: Deprem

Olay Haber: 06 Şubat 2023 Pazartesi günü, merkezi Kahramanmaraş olan ve çevre illerde de etkisi aynı derecede hissedilen 7,7 ve 7,6 şiddetindeki depremlerde, Adıyaman’da, işlettiği çay ocağını açmak için yola çıkan Niyazi Bilgiç (43), arabası ile çöken bir binanın enkazı altında kalması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha #kahramanmaraşdepremdeölenler

Adıyaman’da çay ocağı işleten Niyazi Bilgiç, 6 Şubat’ta sabaha karşı iş yerine gitmek üzere plakası öğrenilemeyen otomobiliyle yola çıktı.

O günden bu yana kendisine ulaşılamayan Bilgiç’in aranmasına devam edilirken, bugün Müftülük Caddesi üzerinde depremlerde yıkılan 4 katlı bir binanın enkazında tekerlek fark edenler durumu polise bildirdi. Bunun üzerine enkaza gelen ekipler, iş makinesi yardımıyla enkaz altındaki otomobili çıkardı.

Otomobilde yapılan incelemede günlerdir kayıp olarak aranan Bilgiç’in cansız bedenine ulaşıldı. Deprem sırasında önünden geçtiği binanın yıkılmasıyla otomobili ile enkaz altında kalarak hayatını kaybettiği tahmin edilen Bilgiç’in cenazesi, otopsi için morga kaldırıldı. (DHA)

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...