Emrihak nedeni: Böbrek yetmezliği, Erkek, Medeni hali: evli, Memleketi: Eskişehir, Mesleği: Yapımcı, Mesleği: Yönetmen, Mezarının yeri: Bilecik, Ölüm yaşı: 64, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm Yılı: 2023, Ünlüler

Aydın Bağardı

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Eskişehir

Doğum tarihi: 03.04.1959

Mesleği: Yönetmen

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm tarihi: 27.02.2023

Ölüm yeri: İstanbul

Ölüm sebebi: Böbrek Yetmezliği

Olay Haber: 27 Şubat 2023 Pazartesi günü, ünlü yönetmen, yapımcı Aydın Bağardı (64) böbrek yetmezliği sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Sinemacılığa yardımcı yönetmenlikle başlayan Aydın Bağardı, ‘Tohum ve Toprak’, ‘Kartallar Yüksek Uçar’ ve ‘Dudaktan Kalbe’ gibi dizilerde yönetmen yardımcısı olarak görev yaptı.

Yönetmenliğe 1991 yapımı ‘Ölürayak’ filmiyle adım atan Bağardı, çok sayıda dizi, televizyon filmi ve belgesele de imza attı.

Bağardı, en son 2017’de yayınlanan ‘Osmanlı’dan Günümüze Hamallar’ belgeselinin yapımcılığı ile yönetmenliğini üstlenmişti. (AA)

Cenaze töreni: Aydın Bağardı’nın (64), cenazesi, 28 Şubat 2023 Salı günü, Bilecik Merkez Şerifpaşa Cami’nde, öğle namazına müteakip  kılınacak cenaze namazının ardından Bilecik Şehir Mezarlığı’nda toprağa verilecektir.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Bilecik ili / Bilecik Şehir Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...