Emrihak nedeni: Trafik kazası, Kadın, Medeni hali: evli, Memleketi: İzmir, Mezarının yeri: İzmir, Ölüm yaşı: 31, Ölüm yeri: İzmir, Ölüm Yılı: 2023

İnci Özparıltılı

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: İzmir

Doğum tarihi: 1992

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: 1

Ölüm tarihi: 14.06.2023

Ölüm yeri: İzmir

Ölüm sebebi: Trafik Kazası

Olay Haber: 14 Haziran 2023 Çarşamba günü, İzmir ili Gaziemir ilçesinde, İnci Özparıltılı (31), içinde bulunduğu, yol kenarında duran kamyonete, iddiaya göre, sürücülerinin yarıştıkları ileri sürülen iki otomobilden birinin çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Kaza, 14 Hazrian 2023 Çarşamba günü saat 23.00 sıralarında Gaziemir Dokuz Eylül Mahallesi Akçay Caddesi üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, plakalı kamyonetin sürücüsü cadde üzerinde bulunan büfeden yiyecek almak için durdu.

Bu sırada otomobil ile yarış halinde olduğu öne sürülen otomobil, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle kamyonete çarptı.

Çarpmanın etkisiyle kamyonet de önünde park halinde bulunan otomobile çarparak yan yattı.

Kamyonette sürücüsü Fehmi Özparıltılı ile araçta sıkışan eşi İnci Özparıltılı ve 8 aylık oğlu Özkan Özparıltılı yaralandı.

Yarış halinde olan otomobil ise demir korkuluklara çarparak durdu.

Çevredekilerin durumun 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirilmesi üzerine olay yerine çok sayıda sağlık, polis ve itfaiye ekibi sevk edildi.

Polis ekipleri, kaza bölgesinde güvenlik önlemi alırken, itfaiye ekipleri kamyonette sıkışan anne ve bebeğini bulunduğu yerden güçlükle çıkardı. Yaralılar ambulansla çevre hastanelere kaldırıldı.

Yaralılardan durumu ağır olan İnci Özparıltılı, kaldırıldığı Gaziemir Nevvar Salih İşgören Devlet Hastanesi’nde doktorların müdahalesine rağmen hayatını kaybetti. Fehmi Özparıltılı ile oğlu Özkan Özparıltılı ise tedavilerinin ardından taburcu edildi.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: İzmir ili / Torbalı ilçesi / Özbey Mahallesi Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...