Emrihak nedeni: cinayet, Kadın, Medeni hali: Dul, Memleketi: Eskişehir, Mezarının yeri: Eskişehir, Ölüm yaşı: 39, Ölüm yeri: Eskişehir, Ölüm Yılı: 2023

Beyhan Gökçe

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Eskişehir

Doğum tarihi: 1984

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Dul

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm tarihi: 15.06.2023

Ölüm yeri: Eskişehir

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 15 Haziran 2023 Perşembe günü, Eskişehir’de, Beyhan Gökçe (39), boşandığı, ancak aynı evde yaşamaya devam ettiği eski eşi arasında çıkan tartışma sonrası motosiklet ile giderken, eski eşinin otomobili ile çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Eskişehir’in Odunpazarı ilçesi Büyükdere Mahallesinde oturan inşaat ustası İdris Güneş ve Beyhan Gökçe, 13 yıllık evliliklerinin ardından geçen sene boşandı. Çift, boşandıktan sonra çocukları için aynı evde yaşamaya devam etti. İddiaya göre yaklaşık 20 gün önce Beyhan Gökçe, İdris Güneşin cep telefonunda başka kadınlarla konuşmalarını görüp evden gitmesini istedi.

Evden çıkan İdris Gökçe, 15 Haziran akşamı 20.30 sıralarında tekrar eve gidip barışmak için Beyhan Gökçe ile konuştu. Bu sırada yine cep telefonuna başka kadınlardan mesajlar geldiğini gören Beyhan Gökçe ve İdris Güneş arasında tartışma yaşandı. İdris Güneş tartışmanın ardından 10 DBA 53 plakalı otomobille ayrıldı. Yaklaşık 3 dakika sonra da Beyhan Gökçe kendisine ait 26 ADP 570 plakalı motosikletle evden çıktı.

OTOMOBİLİ ÜZERİNE SÜRÜP, MOTOSİKLETLİ ESKİ EŞİNE ÇARPTI

İdris Güneş iddiaya göre eski eşi Beyhan Gökçe’yi otomobille takip edip, Ali Çetinkaya Caddesinde bilerek üzerine sürerek çarptı. Yaralanan Gökçe, ihbar üzerine bölgeye sevk edilen ambulansla Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Yoğun bakım ünitesinde tedaviye alınan Gökçe, bir gün sonra hayatını kaybetti.

‘TESADÜF KAZA’ DEDİ, CİNAYETTEN TUTUKLANDI

Gözaltına alınan İdris Güneş, işlemlerinin arından adliyeye sevk edildi. Savcılık sorgusundan sonra sulh ceza hakimliğine çıkarılan İdris Güneş, eski eşi tasarlayarak kasten öldürme suçlamasıyla tutuklandı. İfadesinde olayın tesadüf bir kaza olduğunu öne süren Güneş’in “Çarptığım kişinin eşim olduğunu bilmiyordum. Yoldan U dönüşü yapmak istediğim sırada, yolu kontrol ettim, fakat kimseyi görmedim. Sonrasında kaza gerçekleşti. Araçtan indiğimde eşim olduğunu fark ettim” dediği öğrenildi.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Eskişehir ili / Odunpazarı ilçesi / Eskişehir Asri Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...