Emrihak nedeni: kaza, Erkek, İlginç Ölümler, Medeni hali: evli, Memleketi: Adana, Mesleği: Pilot, Mezarının yeri: Adana, Ölüm yaşı: 38, Ölüm yeri: Ankara, Ölüm Yılı: 2023

Saygın Doğan

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Adana

Doğum tarihi: 1985

Mesleği: Kaptan Pilot (Türk Hava Yolları THY)

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: 1

Ölüm tarihi: 21.06.2023

Ölüm yeri: Ankara

Ölüm sebebi: Kaza

Olay Haber: 21 Haziran 2023 Çarşamba günü, Ankara’da, Türk Hava Yolları’nda kaptan pilot olan Saygın Doğan (38), otomobiliyle otoyolda seyir halindeyken, karşı şeritten bir aracın geçişi sırasında fırladığı tahmin edilen taşın otomobilin ön camını kırıp içeriye girerek isabet ettikten sonra otomobilin savrularak bariyere çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Saygın Doğan, otomobiliyle otoyolda seyir halindeyken, karşı şeritten bir aracın geçişi sırasında fırladığı tahmin edilen taş aracın üzerine geldi. Otomobilin ön camını kırıp içeriye giren taş, Saygın Doğan’a isabet etti. Kontrolden çıkan otomobil de savrularak bariyere çarptı.

Kazada, taşın isabet ettiği Saygın Doğan, hayatını kaybetti. Yanında bulunan kardeşleri Simge ve Sezgi Doğan ise yaralandı. Yaralı kardeşler çağrılan sağlık ekibinin yaptığı ilk müdahalenin ardından Kahramankazan Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. İki kardeşin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

Polis ve jandarma ekipleri, kaza yerinde inceleme yaptı. Pilot Saygın Doğan’ın cenazesi, incelemenin ardından Ankara Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Doğan’ın ölümüne neden olan ve bir kamyondan yola düştüğü tahmin edilen taşın, bir aracın geçişi sırasında fırlamış olabileceği belirtildi.

Cenaze töreni: Saygın Doğan’ın (38) cenazesi, 23 Haziran 2023 Cuma günü öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Adana Akkapı mezarlığında toprağa verilecektir.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Adana ili / Seyhan ilçesi / Akkap Asri Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...