Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Memleketi: Erzurum, Ölüm yaşı: 34, Ölüm yeri: Erzurum, Ölüm Yılı: 2023

Ramazan Kanbur

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Erzurum

Doğum tarihi: 1990

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm tarihi: 21.06.2023

Ölüm yeri: Erzurum

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 21 Haziran 2023 Çarşamba günü, Erzurum’da, 37 suç kaydı bulunan Ramazan Kanbur (34), iddiaya göre laf attığı kadının erkek arkadaşı tarafından, çıkan tartışmada, bıçaklanması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Erzurum’un Yakutiye ilçesi Kazım Karabekir Paşa Mahallesinde Yalçın Çakıloğlu; Faruk K. (19) ve yanındaki kız arkadaşları G.D. (19), R.A. (20), Y.Ö. (16) ve H.Ç. (22) ile 21 Haziran saat 22.00 sıralarında yolda yürürken yanlarından geçen Ramazan Kanbur, iddiaya göre arkadaş grubuna laf attı.

Bunun üzerine tartışma çıktı. Yalçın Çakıloğlu, elindeki bıçakla Ramazan Kanbur’u karnından ve boynundan yaraladı. Olay yerinde ilk müdahalesi yapılan Kanbur, ambulansla götürüldüğü hastanede hayatını kaybetti. Olayın yaşandığı o anlar bölgedeki bir iş yerinin güvenlik kamerasına da yansıdı.

Olayın ardından arkadaşı Faruk K. ile kaçan Yalçın Çakıloğlu, Asayiş Şube Müdürlüğü Cinayet ve Gasp Büro Amirliği ekipleri tarafından saklandıkları evde suç aleti bıçakla yakalanarak gözaltına alındı.

Hayatını kaybeden Ramazan Kanbur’un ise poliste 37 suç kaydı bulunduğu öğrenildi.

Emniyetteki işlemlerin ardından iki arkadaş, adliyeye çıkarıldı. Faruk K., adli kontrolle serbest kalırken, Yalçın Çakıloğlu mahkeme tarafından ‘kasten adam öldürme’ suçundan tutuklandı.

Çakıloğlu’nun ifadesinde, “Kız arkadaşlarımla Cumhuriyet Caddesi’nden yürüyerek Mahallebaşı semtine kadar geldik. Kaldırımda yürürken kız arkadaşlarıma laf attı. Yaşanan tartışma sonrası elimdeki bıçağı kendimi savunmak amacıyla savurdum. Yaşananlardan dolayı pişmanım” dediği öğrenildi. (DHA)

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...