Emrihak nedeni: cinayet, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Antalya, Mesleği: bebeklik, Ölüm yaşı: 1, Ölüm yeri: Antalya, Ölüm Yılı: 2023

Toprak Ç

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Antalya

Doğum tarihi: 2022

Mesleği: Bebeklik

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi: 17.07.2023

Ölüm yeri: Antalya

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 17 Temmuz 2023 Pazartesi günü, Antalya’da, Toprak Ç. (01), annesi veya annesinin sevgilisi tarafından darp edilmesi sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Olay, öğle saatlerinde Antalya’nın Aksu ilçesi Cihadiye Mahallesi Cumhuriyet Caddesi üzerindeki tek katlı evde meydana geldi. Ahmet Ö. yaklaşık 1 ay önce 1 kız çocuğu annesi Aygül Ç. ile birlikte yaşamaya başladı.

Bir otelde çalıştığı öğrenilen ve elektrikli motosiklet satarak geçimini sağlayan Ahmet Ö. ile Aygül Ç.’nin zaman zaman tartıştığı iddia edildi. Öğle saatlerinde kızı Toprak Ç.’nin yatağında hareketsiz şekilde yattığını gören Aygül Ç., bebeği Aksu Semt Polikliniği’ne götürdü. Burada yapılan muayenede bebeğin vücudunda morluklar olduğu ve yaşamını yitirdiği belirlendi.

Durumun bildirilmesi üzerine semt polikliniğine gelen polis ekipleri anne Aygül Ç.’yi hastanede, Ahmet Ö.’yü de çalıştığı işyerinde gözaltına aldı.

Anne Aygül Ç. ve Ahmet Ö. ifadeleri için polis merkezine götürüldü. İkilinin yaşadığı evin sahibi Ümmü Kalay, çiftin mahallede pek görünmediğini, Aygül Ç.’nin de önceki eşinin cezaevinde olduğunu söyledi. Mahalle muhtarı Ali Gönül de olayı duyunca üzüldüğünü söyledi.

Ahmet Ö.’nün sık sık mahalle kahvesine gelen sessiz ve kendi halinde biri olduğunu belirten muhtar Gönül, “Kadın öldürmüş diye duydum.

Darp izleri vardı. Adam işteymiş zaten. Ahmet Ö. sessizdi. Sürekli kahveme gelirdi. Kavgacı biri değildi. Kadının önceki eşi cezaevindeymiş, Ahmet Ö. kadını kaçırmış birlikte yaşıyorlardı” dedi.

“TOKAT ATIP EZİYET EDİYORDU”
Aygül Ç. ilk ifadesinde, “Ahmet, kızın ağlamasına sinirleniyordu. Beni odadan uzaklaştırarak çocuğu dövüyordu. Tokat atıp eziyet ediyordu. Toprak’ın ağzını kapatarak yanaklarını ve kollarını ısırdığını gördüm. Bir kere de çocuğu duvara fırlattığını gördüm” dediği öğrenildi.

TUTUKLANDILAR!
Polis merkezinde ifadeleri alınan Aygül Ç. ve Ahmet Ö., bugün öğle saatlerinde Antalya Adliyesi’ne sevk edildi. Nöbetçi Sulh Ceza Hakimliği’ne çıkarılan Çelik ve Önal, suçlamaları reddetti. Aygül Ç.ayrıca hamile olduğunu iddia etti. Ç.,ve Ö., ‘Çocuğa ya da beden veya ruh bakımından kendini savunamayacak kişiye karşı canavarca hisle eziyet çektirerek kasten öldürme’ suçundan tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...