Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Memleketi: İzmir, Ölüm yaşı: 29, Ölüm yeri: İzmir, Ölüm Yılı: 2023

Kadir Tarcan

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: İzmir

Doğum tarihi: 1994

Mesleği: Sosyal Medya Fenomeni

Medeni hali: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm tarihi: 15.08.2023

Ölüm yeri: İzmir ili / Karabağlar ilçesi

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 15 Ağustos 2023 Salı günü, İzmir ili Karabağlar ilçesinde, Kadir Tarcan (29), minibüste tartıştığı kişinin, haber verdiği arkadaşları tarafından, minibüsün önü kesilerek aşağıya indirilmiş ve bıçaklanması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Kadir Tarcan Karaburun ilçesinden motosikletinin tamiri için Karabağlar’da bulunan bir tamirciye geldi ve motorunu bırakarak dönüş içi minibüse bindi.

O esnada minibüste bulunan F.M. ile bilinmeyen nedenle tartışmaya başladı. F.M.’nin arkadaşlarına haber vermesiyle tartışma büyüdü. F.M.’nin arkadaşları tarafından önü kesilen minibüsten Tarcan aşağıya indirildi.

BIÇAKLAYIP ÖLDÜRDÜLER

Çıkan arbedede Tarcan bıçak darbeleriyle yaralanırken ihbar üzerine bölgeye polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekiplerince müdahalesi yapılan Tarcan, ambulansla Bozyaka Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı.

Tedavi altına alınan Tarcan’ın sabah saat 07.00 sıralarında hayatını kaybettiği öğrenildi. Tarcanın cenazesi savcının incelemesinin ardından İzmir Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Olayla ilgili yürütülen soruşturmada polis ekipleri, şüpheli F.M.yi gözaltına aldı. (DHA)

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...