Emrihak nedeni: cinayet, Kadın, Medeni hali: bekar, Ölüm yaşı: 17, Ölüm yeri: Bursa, Ölüm Yılı: 2023

Yasemin Cemre İçlikan

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Doğum tarihi: 2006

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi: 27.08.2023

Ölüm yeri: Bursa ili / Yıldırım ilçesi

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 27 Ağustos 2023 Pazar günü, Bursa ili Yıldırım ilçesinde, Yasemin Cemre İçlikan’ın (17), atıl vaziyette olduğu belirtilen bir site inşaatının merdiven boşluğunda,  üstü inşaat malzemeleriyle örtülerek saklanılmaya çalışılan hayatını kaybetmiş bedeni bulunmuştur. Ruhuna el Fatiha

Bursa’da, koruma altında olduğu yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen 4 gün sonra da inşaatın, içi su dolu olan asansör boşluğunda cansız bedeni bulunan Yasemin Cemre İçlikan’ın (17) ölümüyle ilgili erkek arkadaşı Bedirhan G. (17) tutuklandı. Tutuklanan Bedirhan G.’nin ifadesi ortaya çıktı. Katil zanlısının ifadesinde olay günü Yasemin’e kuzeniyle birlikte olmasını teklif ettiğini, Yasemin’in buna karşı çıkarak tepki gösterdiğini ve tekme atarak asansör boşluğuna düşürdüğünü söylediği öğrenildi.
Haberin Devamı

Bursa’da 27 Ağustos günü saat 21.00 sıralarında Yıldırım ilçesi Millet Mahallesi’ndeki atıl inşaatın asansör boşluğunda, bir kadının hareketsiz yattığı ihbarı üzerine olay yerine polis, sağlık, AFAD, itfaiye ve Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BUSKİ ekibi sevk edildi.

Asansör boşluğundaki su vidanjör ile boşaltılırken, cansız bedenin 23 Ağustos günü, kaldığı Bursa Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne bağlı yurttan izinli çıktıktan sonra geri dönmeyen Yasemin Cemre İçlikan’a ait olduğu tespit edildi. Yasemin Cemre İçlikan’ın cansız bedeni, savcının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsi için Bursa Adli Tıp Kurumu’nun morguna kaldırıldı.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...