Emrihak nedeni: Yüksekten düşme, Erkek, Medeni hali: evli, Ölüm yaşı: 69, Ölüm yeri: İstanbul, Ölüm Yılı: 2023

Mehmet Teyfik Bastıoğlu

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Doğum tarihi: 1954

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm tarihi: 23.10.2023

Ölüm yeri: İstanbul ili / Beylikdüzü ilçesi

Ölüm sebebi: Yüksekten Düşme

Olay Haber: 23 Ekim 2023 Pazartesi günü saat 17.30 sıralarında, İstanbul ili Beylikdüzü ilçesinde, Mehmet Teyfik Bastıoğlu (69), kedilerin kaplarına mama koyarken, üzerine bastığı beton kapağın çürümüş olması üzerine kum gibi dağılması sonucu, 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düşmesi sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Olay, saat 17.30 sıralarında, Beylikdüzü’ne bağlı Dereağzı Mahallesi’nde meydana geldi. Kedilere mama vermek için dışarı çıkan Mehmet Teyfik Bastıoğlu (69), evinin bahçesinde bulunan 8 metre derinliğindeki su kuyusuna düştü. Olayı gören komşuları, durumu sağlık ve itfaiye ekiplerine bildirdi. Ekipler gelene kadar kuyudaki Mehmet Teyfik Bastıoğlu’nu çıkarmaya çalışan komşuları, başarısız oldu.

İtfaiye ekipleri, iple kuyuya inerek Bastıoğlu’nu yukarıya çıkardı. Sağlık ekipleri, yaklaşık bir saatlik çalışmanın ardından çıkarılan Mehmet Teyfik Bastıoğlu’nu ambulansla hastaneye kaldırdı. Bastıoğlu, yapılan müdahalelere rağmen kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Bastıoğlu’nun cenazesi, Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. İtfaiye ekipleri tarafından su kuyusunun etrafına önlem amaçlı şerit çekildi. Bastıoğlu’nun eşi ve komşuları da binanın bahçesinde bir araya gelerek dua etti.

“KEDİLERİ SÜREKLİ BESLİYORDU”

Olayı öğrendikten sonra komşusuna yardım etmek için koşarak geldiğini söyleyen Mehmet Kurt, “Kedileri sürekli besliyordu. Kaplara mama koyarken kuyunun beton kapağı çürümüş, kum gibi dağılmış. İp getirdik ama bizim çıkarabileceğimiz konumda değildi. İtfaiye geldi. Biraz kilolu olduğu için çıkarmakta zorlandılar” dedi. (DHA)

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...