Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Medeni hali: evli, Memleketi: Kayseri, Mezarının yeri: Kayseri, Ölüm yaşı: 31, Ölüm yeri: Kayseri, Ölüm Yılı: 2023

Ahmet Uluyol

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Kayseri

Doğum tarihi: 1992

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: 2

Ölüm tarihi: 04.11.2023

Ölüm yeri: Kayseri ili / Kocasinan ilçesi

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 04 Kasım 2023 Cumartesi günü saat:03.00 sularında, Kayseri ili Kocasinan ilçesinde, Ahmet Uluyol (31), çıman tartışma sonrası, gece uyurken, eşi tarafından bıçaklanması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Eşinden sürekli şiddet gördüğünü iddia eden Mervenur Uluyol adli makamlarda verdiği ifadesinde olay gecesi yaşananları ve eşinden gördüğü şiddetin kan donduran detaylarını anlattı.

“Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti” sözleriyle yaşadıklarının vahametini ortaya koyan  Mervenur Uluyol şunları söyledi:

“Olay yaşanmadan önce eşim Ahmet Uluyol beni sürekli darp ediyordu. Daha önce anne ve babasının yanında da bana şiddet uyguladı. Bundan dolayı bayılma krizleri geçirdim.

Evden ayrılıp, ağabeyimin evine gittim. Ahmet bir şeyleri bahane ederek beni tekrar eve getirdi. Bir insan bir insanı ne kadar dövebilirse o kadar döverdi.

Olay günü beni darp etti. Ardından uyudu. Uyumadan önce de tehdit etti. ‘Seninle yarın görüşeceğiz’ dedi. Uyurken göğsüne 2 kez bıçak vurdum.

Keşke böyle olmasaydı. Ben onu öldürmesem o beni öldürecekti. Beni de kendini de yaktı. Pişmanım” (DHA)

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...