Emrihak nedeni: Kanser, Kadın, Medeni hali: evli, Memleketi: İzmir, Mesleği: Sosyal Medya Fenomeni, Mezarının yeri: Aydın, Ölüm yaşı: 37, Ölüm Yılı: 2023

Ayşenur Parlak

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: İzmir

Doğum tarihi: 24.03.1986

Mesleği: Sosyal Medya Fenomeni, Uluslararası İlişkiler Mezunu, İhracat Uzmanı

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: 1

Ölüm tarihi: 12.11.2023

Ölüm yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm sebebi: Kolon Kanseri

Olay Haber: 12 Kasım 2023 Pazar günü, 12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında üçüncü evre lenfomayı yenen Ayşenur Parlak (37), kolon kanseri sebebiyle hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre lenfomayı yenen Ayşenur Parlak, 33 yaşında kolon kanserine yakalandı. Kansere karşı verdiği mücadele ile yüzbinlerce takipçisine örnek olan sosyal medya fenomeni hayatını kaybetti. Ayşenur’un ölüm haberini eşi Savaş Parlak verdi.

“KEŞKE ÖNCE BEN GİTSEYDİM”

Sosyal medya hesabından eşinin fotoğrafını yayınlayan Savaş Parlak, şu mesajı yazdı:

Hüküm Allah’ın. Ben yıllardır bu bildirimi atmamak için çok dua ettim, keşke önce ben gitseydim. Sayfalarca yazsam da anlatamayacağım nasıl olsa hislerimi. Maalesef Allah bu kadar yazmış. Yanımızda olan, dua eden seven herkesten Allah razı olsun. Ruhuna duayı kesmeyin Allah rızası için. Tek tesellim, ben yeminimi tuttum; hastalıkta, sağlıkta, iyi günde, kötü günde, ölüm bizi ayırana dek…

“EN DOĞRU KARAR SENİ SEVMEKTİ”

Kanserle mücadelesiyle hafızalara kazınan Ayşenur Parlak’tan geriye ise eşi Savaş için yazdığı şu son satırlar kaldı:
“Hayatımda verdiğim en doğru karardı seni sevmek. Dönüp baktığımda mutlu anılardan başka bir şey hatırlamamak bunun en büyük kanıtı. Doğum günlerinin 13 tanesinde yanında olabildiğime şükretme 13 tanesine daha şahit olmanın hayaliyle iyi ki doğdun benim güzel adamım. Sen benim bu dünyadaki cennetimsin.”

AYŞENUR PARLAK KİMDİR?

1986 yılında İzmir’de dünyaya gelen Ayşenur Parlak, Uluslararası İlişkiler bölümünden mezun olduktan sonra ihracat uzmanı olarak kariyer hayatına başladı. Üniversitede tanıştığı eşiyle evlilik hazırlıkları yaparken meme kanserine yakalandığını öğrendi ve bir ay içerisinde evlenerek tedavisine başladı.

Ayşenur Parlak, başarılı tedavi sürecinden sonra vergi memuru olarak çalışmaya devam etti ve ’10 Amazon Yüksek Doz Yaşam’ kitabının yazarlarından biri oldu. Ela adını verdiği kızı dünyaya geldi.

12 yaşında ikinci evre kemik kanserini, 27 yaşında birinci evre meme kanserini, 30 yaşında da üçüncü evre lenfomayı yenen Ayşenur Parlak’a; 33 yaşında kolon kanseri teşhisi konmuştu. Dördüncü evre kanserle mücadele eden Parlak, tedavi süreçlerini sosyal medya hesabından yayınlıyordu.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Aydın ili / Kuşadası ilçesi / Kuşadası Yeni Asri Mezarlığı

GPS:

Haberdar et...