Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Medeni hali: bekar, Medeni hali: evli, Memleketi: Çankırı, Mesleği: Müdür, Mesleği: Öğrenci, Mezarının yeri: Çankırı, Ölüm yaşı: 15, Ölüm yaşı: 48, Ölüm yeri: Ankara, Ölüm Yılı: 2023

Uğur Şahan, Mehmet Ali Şahan

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek, Erkek

Doğum yeri: Çankırı

Doğum tarihi: 1975, 2008

Mesleği: Müdür (Trt Ankara Radyosu Müdürlüğünde Şube Müdürü), Öğrenci

Medeni hali: Evli

Çocuk sayısı: 1

Ölüm tarihi: 25.11.2023

Ölüm yeri: Ankara ili / Keçiören ilçesi

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 25 Kasım 2023 Cumartesi günü saat 11.30 sıralarında, Ankara ili Keçiören ilçesinde, bina asansörün tamiri sırasında çıkan gürültü sebebiyle çıkan tartışmada Uğur Şahan (48) ile Mehmet Ali Şahan (15), tüfekle vurulmaları sonucu hayatlarını kaybetmişlerdir. Ruhuna el Fatiha

Olay, saat 11.30 sıralarında Keçiören ilçesi Yayla Mahallesi, 1409 Sokak’ta meydana geldi. Şahin Apartmanı’nda oturan Hüseyin Alkan, binadaki asansörün tamiri sırasında çıkan gürültü nedeniyle daha önce de arasında husumet bulunan apartman yöneticisi Sema Taşkıran ile tartıştı.

Kavgaya dönen olayda Alkan, asansörü tamir etmeye çalışan üst kat komşusu Uğur Şahan ile oğlu Mehmet Ali Şahan’a bina içinde ateş etti. Alkan, binadan çıkarak kaçmaya çalışan Sevda Şahan ve yönetici Sema Taşkıran’a da peşlerinden gidip sokak ortasında ateş etti. 4 kişi kanlar içinde yere yığıldı.

Apartman yöneticisi Sema Taşkıran ile şüpheli Hüseyin Alkan arasında asansör tamiri ve gürültü nedeniyle daha önce de tartışma yaşandığı iddia edildi.

Uğur Şahan öldü, eşi Sevda Şahan ise yaralı.

BABA-OĞUL OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Sağlık görevlilerinin yaptığı kontrolde Uğur Şahan ve oğlu 10’uncu sınıf öğrencisi Mehmet Ali Şahan’ın, olay yerinde hayatını kaybettiği belirlendi. Yaralanan Sevda Şahan ve Sema Taşkıran ise ambulansla Etlik Şehir Hastanesi’ne kaldırıldı. Olayın ardından elinde av tüfeği ile binaya girerken cep telefonu kamerasına yansıyan Alkan, polis tarafından gözaltına alındı. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor. (DHA)

Cenaze töreni: Uğur Şahan (48) ile Mehmet Ali Şahan’ın (15) cenazeleri, 26 Kasım 2023 Pazar günü, ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazı sonrası Çankırı ili llgaz ilçesi Mülayim köyü Donayşe Mahallesi’nde defnedilecektir.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Çankırı ili / Ilgaz ilçesi / Mülayim köyü / Donayşe mahellesi

GPS:

Haberdar et...