Emrihak nedeni: Trafik kazası, Erkek, Medeni hali: bekar, Memleketi: Samsun, Mezarının yeri: Samsun, Ölüm yaşı: 22, Ölüm yeri: Samsun, Ölüm Yılı: 2023

Nuhcan Çevik

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Samsun ili / Çarşamba ilçesi

Doğum tarihi: 2001

Mesleği: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi: 02.12.2023

Ölüm yeri: Samsun ili / Çarşamba ilçesi

Ölüm sebebi: Trafik Kazası

Olay Haber: 02 Aralık 2023 Cumartesi günü, Samsun ili Çarşamba ilçesinde, Nuhcan Çevik (22), içinde bulunduğu otomobilin, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi üzerine bölünmüş yolun karşı tarafına geçip başka bir otomobille çarpışması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Edinilen bilgiye göre, Tolgahan Topuz (22) idaresindeki 55 AGU 319 plakalı otomobil, Çarşamba’dan Samsun istikametine seyir halindeyken Irmaksırtı mevkiinde Ü.K. yönetimindeki 58 ES 949 plakalı kamyonete yandan çarpıp direksiyon hakimiyetini kaybederek bölünmüş yolun karşı tarafına geçti.

Topuz’un kullandığı otomobil daha sonra Samsun’dan Ordu yönüne giden AK Parti Artvin Gençlik Kolları İl Başkanı Doğukan İslamoğlu (25) yönetimindeki 06 DKU 378 plakalı otomobille çarpıştı. Bu sırada O.B. idaresindeki 55 AKC 417 plakalı otomobil de İslamoğlu’nun kullandığı otomobile arkadan çarptı.

Kazada ağır yaralanan İslamoğlu ve Topuz ile Topuz’un kullandığı araçtaki Nuhcan Çevik (22) ve Ertuğrul Sağlam (26) sağlık ekiplerince Çarşamba Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

İslamoğlu ve Topuz, hastanedeki müdahaleye rağmen kurtarılamadı.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Samsun ili / Çarşamba ilçesi / Soğucak mahallesi

GPS:

Haberdar et...