Emrihak nedeni: Trafik kazası, Kadın, Medeni hali: bekar, Memleketi: Burdur, Mesleği: Öğrenci, Mezarının yeri: Burdur, Ölüm yaşı: 20, Ölüm yeri: Aksaray, Ölüm Yılı: 2023

Mine Nur Uysal

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Kadın

Doğum yeri: Burdur

Doğum tarihi: 2003

Mesleği: Öğrenci (Aksaray Üniversitesi Tarih Bölümü 2. Sınıf)

Medeni hali: Bekar

Çocuk sayısı: Yok

Ölüm tarihi: 03.12.2023

Ölüm yeri: Aksaray

Ölüm sebebi: Trafik Kazası

Olay Haber: 03 Aralık 2023 Pazar günü, Aksaray’da, Aksaray Üniversitesi Tarih Bölümü 2. Sınıf öğrencisi Mine Nur Uysal (20), arkadaşının ifadesine göre telefonla konuşarak, yurda gitmek için yolun karşısına geçerken, bir otomobilin çarpması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Aksaray Üniversitesi öğrencisi tarih bölümü öğrencisi İrem Koyuncu ve tarih bölümü 2’nci sınıf öğrencisi arkadaşı Mine Nur Uysal ile kaldıkları yurda gitmek için yolun karşısına geçmek istedi.

ARAÇ MİNE NUR’A ÇARPTI

O sırada Gencay Kavlak yönetimindeki (23) 06 KFT 11 plakalı otomobilin geldiğini gören İrem Koyuncu, geri çekilerek kurtuldu.

Ancak yanında bulunan ve olay anında cep telefonuyla konuşan arkadaşı Mine Nur Uysal’a otomobil çarptı.

OLAY YERİNDE HAYATINI KAYBETTİ

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kanlar içinde kalan Mine Nur, sağlık görevlilerinin müdahalesine rağmen olay yerinde yaşamını yitirdi.

Mine Nur’un cansız bedeni otopsi için Aksaray Eğitim ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Kazadan yara almadan kurtulan sürücü Kavlak ise gözaltına alındı.

“BEN SON ANDA KURTULDUM”

Arkadaşı Mine Nur Uysal ile birlikte kaldıkları yurda gitmek için yolun karşısına geçmek istediklerini belirten İrem Koyuncu, ”Mine Nur Uysal ile birlikte karşıya geçecektik. Araba bir anda hızla geldi. Normalde bana çarpıyordu, ben geri çekildim. Arkadaşımda telefonla konuşuyordu. Ona hızla çarptı. Daha sonra bir hayli sürüklendi” dedi.

İrem Koyuncu, gözyaşları içinde polise yolun karşısına geçmek istedikleri yer ile çarpmanın şiddetiyle etrafa savrulan arkadaşı Mine Nur’un, cep telefonu ve başörtüsünün düştüğü yeri gösterdi.

Mine Nur’un cenazesinin ise otopsinin ardından memleketi Burdur’a gönderileceği öğrenildi.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...