Emrihak nedeni: cinayet, Erkek, Memleketi: Şanlıurfa, Mesleği: Eczacı, Ölüm yaşı: 39, Ölüm yeri: Şanlıurfa, Ölüm Yılı: 2023

Haşmet Sarı

Haberdar et...

Allah taksiratını affetsin

Cinsiyeti: Erkek

Doğum yeri: Şanlıurfa

Doğum tarihi: 1984

Mesleği: Eczacı

Medeni hali: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Çocuk sayısı: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Ölüm tarihi: 10.12.2023

Ölüm yeri: Şanlıurfa

Ölüm sebebi: Cinayet

Olay Haber: 10 Aralık 2023 Pazar günü, Şanlıurfa’da, eczacı Haşmet Sarı (39), aileler arasında arazi anlaşmazlığı sebebiyle çıkan tartışma için ifade verdikleri Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde, yeniden çıkan tartışmada bıçaklanması sonucu hayatını kaybetmiştir. Ruhuna el Fatiha

Şanlıurfa’da dün meydana gelen olay, Atakent Mahallesi’ndeki Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğü önünde gerçekleşti. Alınan bilgilere göre Sarı ve Aslan aileleri arazi anlaşmazlığı nedeniyle sabah saatlerinde tartıştı.

ADLİYE ÇIKIŞI İKİNCİ KEZ TARTIŞTILAR

Tartışmanın kavgaya dönüşmesinin ardından her iki aile, birbirinden şikayetçi olmak için Karaköprü İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek ifade verdi. Emniyette işlemleri tamamlanan taraflar, çıkışta bekleyen yakınlarının da karışmasıyla ikinci kez tartıştı.

EMNİYET BİNASI ÖNÜNDE BIÇAK VE SİLAH

Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine taraflar birbirine bıçak ve silahlarla saldırdı. Emniyet binası önünde gerçekleşen kavgada bıçakla yaralanan Haşmet Sarı ölürken, Müslüm Aslan ile Haşmet Aslan ise tabancayla yaralandı. Polisin güçlükle sonlandırdığı kavgada 6 kişi gözaltına alındı.

kavgada gözaltına alınan 6 kişiden 3’ü serbest kalırken, 3 kişi ise yoğun güvenlik önlemi altında çelik yelek giydirilerek, adliyeye sevk edildi. Olayla ilgili soruşturma devam ediyor.

Cenaze töreni: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

Merhumun/Merhumenin bulunabileceği mezarının yeri: Öğrendiğimizde paylaşacağız. Biliyorsanız paylaşın yayınlayalım.

GPS:

Haberdar et...